Интересува ме колко сме със заведени досиета януари месец в Букорещ? И какъв статус са останалите?
При нас още няма никой. Нито статус активиран нито медицински.
Късмет на интервютата
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
И ние сме в тази група нищо засега но си мисля така по хронология до края на април трябва да има резултати вече и за нас. Приятелите ми месец два преди нас получиха медицински а др. даже летят на 20 ти май. Така че малко ни остана ДАНО!
Моля ви, бихте ли ме ориентирали, след успешно преминаване на интервю и получаване на сертификат за селекция, каква е следващата стъпка на действие? Какви документи трябва да подготвя и какво да изпратя в Букорещ? И точно каква сума трябва да платя - 465 или 820 долара или и двете /аз съм индивидуален кандидат/.
Предварителна благодаря за съдействието.
Ние сме със заведено досие от края на м.януари. Като гледам колко време чакат другите, мисля, че ще получим медицински в края на април, началото на май. Ако всичко е наред, разбира се
обеснили са ти тук подробно
за таксите 465 за да ти заведат досие в Букурещ. Плаща се сега и се изпраща(заедно с документите) бележката от Юнион банк където си я платила таксата. Втората сума е за визи. Може да се плати сега може и след медецинските преди издаване на визата. Плащаш сумичката и пращаш паспорта да ти ударят визата. Късмет по нататък и се зареди с търпение
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!