Уважаеми"съветници" !Радвам се да прочета мненията Ви.Така си отговарям на въпроса дали в Бг-то след 10год. няма да останат само азиатците,арабите,ромите,депотатите и другите "оптимисти" като вас.
Лично аз не знам дали "Мазният Ви дедо" го е извадил и само чака някой емигрантче да се наведе да си събере дребните,които му ги е подхвърлил под формата на социал.Не знам също дали трядва да се радваме толкова при получаването на визите. Знам само,че всички които са тръгнали по тази процедура го правят по единствената причина,че в Бегето нещата на са на добре и това го знаем не само ние,ами и онези от Европа,които само това и чакат да им се отвори още един пазар да ни препродават китайските си боглуци и прозведеното от ЕЕС/т.е. Тюрки/. Знам също и пропагандата на нашите дедовци дето си клатят дисагите пред коня на жълтите павета и ни уверяват-видиш ли ние сме вече повече Европейци от миналият мандат и колко по-добре ще бъдем ако пак им гласуваме доверие да ни прие....т всеки път когата искаш да се почувстваш "бел човек"
Уважаеми "Съветници" има една истина,която важи от Цезар незнам си кой насам,отностно бедните" А бедните? Бедните да го д....т" Така че ако сме такива дали си при Дедо ти от Кебек, Стринка ти от Европа или ако щете при Чича ти Сам,ако не си оплетете кожницата така както искате,не се борите за всеки залък и не сте нахални,постояни,умни и каквото си поискате ,няма да ви огрее.
Още повече,че след 10-тина години няма да има кой знае какво значение кой си,от къде си и за какво се бориш Чича ви Сам винаги е Отзат Вас.
А за тези които не им харесва това не си хабете нервите, стринка ни Европа ни е приготвила място в задния и двор/нали трябва някой да чисти куришките от кудкудякащте крави,овчари и другите "сицилиански" другари/
Така че бъдете оптимисти,драги ми Съветници и ако иската се върнете в Бегето място за вас и други такива умници като вас има много,дори ако искате заемете и моето,защото аз към 25 юни си подавам оставката.[b][/b]
До "съветниците"- Аз пък искам да отида!!!
- coolcoldy
- Обратна връзка:
До "съветниците"- Аз пък искам да отида!!!
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."