goliamata zabluda QUEBEC
goliamata zabluda QUEBEC
ta zna4i razkazvam istoria na edni ma4enici podgoneni ot bg ot glad i mizeria.Edin prekrasen den re6ili da si probvat i te kasmeta s proslovutoto 4udo programa za emigrirane v canada sled edin ton maki gluposti i burokraci i kup pari e zabraviha da im iskat dnk i snimka na irisa na o4ite no karai i o 4udo uspiaha diadoto ot kanada im pusnal guve4 dade im viza poogleda s mazen pedofilski pogled i im pojela bon 6ans.PRODADOHA SI panelkata i staroto si avtomobil4e i re6iha 4e kato imat niakolko diplomi malko parici i malko detence koeto mojebi sistemkata na dedo i kompania 6te ohrane kato koledno prasence s limon4e vsi4ko e im e v krakata i sled rev salzi i dr pro6tialki s rodnini i zavis ot kolegi tragnaha i kvo ............... 6 meseca parite svar6iha ha ta to diplomi tam netarseli pa dedo 6to gi laga ta diplomi ta ezik ta tintiri mintiri a te tarsili glupavi4ki iaki4ki da im podarja sistemkata 6toto geno mudificiranata hranica gi e pooguila i trudno se dvijat milite to i dedo bil debel i mazen a ma na ne se setili o6te v hotela na interviuto sori gori6
Благодаря за предупреждението, но ние вече сме светнати. Интересни и съдържателни изречения, по скоро вопъл...Като на някой слушал с широко отворени очи мъките на ходилите в СТРАНАТА НА ГЕННО МОДИФИЦИРАНИТЕ ХРАНИ. Като чета в съседни теми, те мазните чичковци, ей тъй на, за възбуждане на интереса току скъсат някой...Изглежда е бил слабичък и не им се е видял достатъчно глупав.
Поздрави на всички мазохисти, радващи се, че ще ходят в СТРАНАТА НА ГОЛЕМИТЕ ИЛЮЗИИ. Четете внимателно чистосърдечните предупреждения, после да не кажете, че не сте предупредени!
Поздрави на всички мазохисти, радващи се, че ще ходят в СТРАНАТА НА ГОЛЕМИТЕ ИЛЮЗИИ. Четете внимателно чистосърдечните предупреждения, после да не кажете, че не сте предупредени!
- bis
- Обратна връзка:
Vseki koito druzva da preduprejdava horata deto sa oste v BG samo si gubi vremeto.
Te triabva da dojdat i da si nachukat glavite i togava ste razberat kakvo ima se pishe.
Nesto kato decata - ne razbirat roditelite si dokato samite te ne stanat roditeli.
Poveche nisto niama da kaja che niakoi samo tova chakat. Camo slednoto:
Severna Amerika e edin goliam bokluk, balon i kakvoto tam si haresate.
E nisto drugo na izlugalite se da dojtat ne ostava osven da pochnat da se nagajdat, zombirat i t.n. Tuj che ne mi kazvajte nesta ot sorta ami sto ne se vurnesh kato ne ti haresva i .......
Ajde sus zdrave i dano niakoj da si spomni dumite mi kato dojde.
Te triabva da dojdat i da si nachukat glavite i togava ste razberat kakvo ima se pishe.
Nesto kato decata - ne razbirat roditelite si dokato samite te ne stanat roditeli.
Poveche nisto niama da kaja che niakoi samo tova chakat. Camo slednoto:
Severna Amerika e edin goliam bokluk, balon i kakvoto tam si haresate.
E nisto drugo na izlugalite se da dojtat ne ostava osven da pochnat da se nagajdat, zombirat i t.n. Tuj che ne mi kazvajte nesta ot sorta ami sto ne se vurnesh kato ne ti haresva i .......
Ajde sus zdrave i dano niakoj da si spomni dumite mi kato dojde.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
- exquisitus
кви са тези глупости, бе, може6е да ни ги спести6...
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
bravo hora
radvam se 4e ne sam samo az s tova mnenie bravo bravo i neka se roim kato proleten virus
До bis
bis, интересно защо ти не си се вслушала в предупрежденията, които са писани във форума. Ако беше, сега нямаше да си в надутия балон...Отначало постингите ти не бяха толкова отрицателни, може би не ти е провървяло. Но как искаш да вярваме на изказвания " тук е гадно " ? Напиши нещо конкретно, пример от реалността. Ако искаш да помогнеш.
Не се заяждам с теб, но ти не си от постоянно плюещите, а този път...
- bis
- Обратна връзка:
Re: До bis
Az ne mislia che pluia be hora, izkazvam si lichnoto mnenie samo, i nikoj ne e dlujen da mi viarva. Ami i az ne viarvah na horata predi da dojda tuk, puk te li ste mi kajat na mene,NaviD написа:bis, интересно защо ти не си се вслушала в предупрежденията, които са писани във форума. Ако беше, сега нямаше да си в надутия балон...Отначало постингите ти не бяха толкова отрицателни, може би не ти е провървяло. Но как искаш да вярваме на изказвания " тук е гадно " ? Напиши нещо конкретно, пример от реалността. Ако искаш да помогнеш.

A sto se otnasia do postingite mi , daje tochno obratno - v nachaloto ama biah gotova ne samo da pluia ami da udavia tupia Quebec s hrachki, no s techenie na vremeto nali vi kazah chovek pochva da se nagajda.
V nachaloto se mislish za velik i pulen s vuzmojnosti, posle tabarnacite ti smachkvat fasona. No ste dojde i nashia den...........
A tova dali sum preuspiala ili ne i spored tova da mi se promeniat postingite - neznam, mnenieto mi e edno i susto ot kakto dojdoh, ne iskam da izpadam v krajnosti.
Pone na 10% viarvaite za loshoto koeto vi pishat horata, a za hubavite neshta na nad 100 i kolkoto iskate.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ей...голяма магьосница е тая процедура за Квебек...как променя хората само...тц,тц,тц...! Направо не можеш да ги познаеш след някое време от началото на процедурата. Едни ги прави луди от щастие, други ги депресира, трети - амбицира, а някои ги озлобява до краен предел.
Едва ли някой ще познае, че следните постинги са от един и същи потребител от форума:
Едва ли някой ще познае, че следните постинги са от един и същи потребител от форума:
molia vi bixte li mi dali niakoi sait ili drugi za istoriata na kvebek predvaritelno blagodaria
zdraveite trabva mi spe6no dobra u4itelka po frenski molia pomagaite
balgaria vliza sled 2 god v eu ima prespektivi moliavi stoite si tuk ne se nabutvaite s pari ne si prodavaite imotite ne teglete zaemi samo da razberete prehvalenoto 4udo canada prosto takova niama glupava zdravna sistema golemi naemi trudno namirane na rabota i goliam stres vi 4aka tam tova da znaete
Ама колкото и да ви е чудно, така е...от един и същ човек са. Просто е еволюирал човека. А може би е деградирал...знам ли и аз.o i detence si imate bravo i to 6te e sledva6toto nomer4e v sistemkata na dedo kakli 6te raboti raboti raboti na dedo bez vrtovrazka i samo po riza a nerazbrah imal li e dedo pantalon 6toto maznotomo pedofilsko pogled4e moje da ne e zabeliazalo sutrinta 4e nema pantalon e pa te tam taka si hodiat i lek pat i garbinkata da vi e iaka vi pojelavam 6te vi trabva pomnete go tova poslednoto ako ne imat si tel 911 moje6 da im zvani6
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
bis, aз не съм казал, че изпадащ в крайности и плюеш - напротив, написах, че не си от тях. Лично аз вярвам на много повече от 10% от лошото казано за Канада. Дотолкова, че започнах да си мисля дали пишещите позитивно за К. не са агенти на " мазния дядка, който те пуска на интервюто ". Даже както е тръгнала работата sasho71, sooffii, DrJack и компания ще спят спокойно - току виж поне аз съм ги послушал

имотитеее
и защо след като си продадете апартамента, не можете да се върнете в БГ? да не би като идвахте насам да имахте апартамент тук?!
аман от смотаняци
аман от смотаняци
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
Re: goliamata zabluda QUEBEC
Наистина човек никога не знае знае ли сеsooffii написа:ta zna4i razkazvam istoria na edni ma4enici podgoneni ot bg ot glad i mizeria.Edin prekrasen den re6ili da si probvat i te kasmeta s proslovutoto 4udo programa za emigrirane v canada sled edin ton maki gluposti i burokraci i kup pari e zabraviha da im iskat dnk i snimka na irisa na o4ite no karai i o 4udo uspiaha diadoto ot kanada im pusnal guve4 dade im viza poogleda s mazen pedofilski pogled i im pojela bon 6ans.PRODADOHA SI panelkata i staroto si avtomobil4e i re6iha 4e kato imat niakolko diplomi malko parici i malko detence koeto mojebi sistemkata na dedo i kompania 6te ohrane kato koledno prasence s limon4e vsi4ko e im e v krakata i sled rev salzi i dr pro6tialki s rodnini i zavis ot kolegi tragnaha i kvo ............... 6 meseca parite svar6iha ha ta to diplomi tam netarseli pa dedo 6to gi laga ta diplomi ta ezik ta tintiri mintiri a te tarsili glupavi4ki iaki4ki da im podarja sistemkata 6toto geno mudificiranata hranica gi e pooguila i trudno se dvijat milite to i dedo bil debel i mazen a ma na ne se setili o6te v hotela na interviuto sori gori6