Ima li niakoi na okolo 25 godini da e doshal sam tuk
Ima li niakoi na okolo 25 godini da e doshal sam tuk
Zdraveite na vsi4ki,
ISkam da popitam ima li niakoi tuk da e na okolo na 25. Az na 26 doidoh na 25 i iskam da obshtuvam s hora na moiata vazrast oba4e za momenta mi e trudno da nameria takiva. Ako ima takiva mojem da se zapoznaem. Ne si tarsia priatelka po neta,a prosto hora s koito moga da pravia vsi4ko koeto se pravi na tia godini. Tel mi e 5145627124. Kaazvam se Lubo.
ISkam da popitam ima li niakoi tuk da e na okolo na 25. Az na 26 doidoh na 25 i iskam da obshtuvam s hora na moiata vazrast oba4e za momenta mi e trudno da nameria takiva. Ako ima takiva mojem da se zapoznaem. Ne si tarsia priatelka po neta,a prosto hora s koito moga da pravia vsi4ko koeto se pravi na tia godini. Tel mi e 5145627124. Kaazvam se Lubo.
Vie me ubihjte ot smqh da znaete:)
Vie me ubihjte ot smqh da znaete:)
Drago mi e che cheta foruma. Opredeleno mi opravq nastroenieto!
:tuut: :haplio:
Drago mi e che cheta foruma. Opredeleno mi opravq nastroenieto!

SVP
Pas serieux, s'abstenir s'il vous plait!KohrBros написа:Vie me ubihjte ot smqh da znaete:)
Drago mi e che cheta foruma. Opredeleno mi opravq nastroenieto!:tuut: :haplio:
Re: SVP
Oх, аз пък като не разбирам френски....lubo написа:Pas serieux, s'abstenir s'il vous plait!KohrBros написа:Vie me ubihjte ot smqh da znaete:)
Drago mi e che cheta foruma. Opredeleno mi opravq nastroenieto!:tuut: :haplio:
уот дъ ф.. даз ит мийн, мен?foxxbatter написа:ну сом веню де ла кампань е ну сом иси пур ле томат, ме пур ун пу ...

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.