УРА! Взехме сертификатите!
- Alabama
- Обратна връзка:
Върхът сте :haplio: :haplio: :haplio: Много се радвам,че сесията започва добре.Дано утре младежът,който познавам,да успее да се справи така добре както вие сте го направили.Успех ,Мишо
А пък за вас :partytime: :partysmiley: :partytime:

Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
- Дякон Игнатий
Zdraveite! Blagodarim vi ,4e ste spodelili vsi4ko v podrobnosti. Interesuvam se vuv vruzka s brat si, koito sushto si e poso4il 5 nivo na govorene i 6 to na razbirane:ot kolko vreme uchehte realno frenski? Po koi uchebnitsi i kakva 4ast ot tiah biahte minali predi intervuto?Toi se gotvi sushto s urotsi ot 9 mesetsa po Panorama, no ne e vajno samo vremeto, a i kak e uchil 4ovek...Blgadria vi predvaritelno!
Здравейте!Sliven написа:Zdraveite! Blagodarim vi ,4e ste spodelili vsi4ko v podrobnosti. Interesuvam se vuv vruzka s brat si, koito sushto si e poso4il 5 nivo na govorene i 6 to na razbirane:ot kolko vreme uchehte realno frenski? Po koi uchebnitsi i kakva 4ast ot tiah biahte minali predi intervuto?Toi se gotvi sushto s urotsi ot 9 mesetsa po Panorama, no ne e vajno samo vremeto, a i kak e uchil 4ovek...Blgadria vi predvaritelno!
Първо ще отговоря на Никола - аз досега бях туристически агент (сега ще си сменям работата, но по принцип специалността ми е Туризъм), а мъжът ми - ел. инженер.
Относно френския - мъжът ми е изкарал почти две нива по Панорама във френския институт, а след това в продължение на година и 3 месеца ходехме на частни уроци и учехме по Le Francais Parle. Не мога да кажа, че сме се скъсали от учене - живеехме си нормално, просто от време на време учехме френски, но смятаме да продължаваме, защото то си е за нас. Колкото по-добре знаем езика, толкова ще ни е по-лесно там.
Аз лично не уча френски само заради Квебек, а просто искам да говоря още един език.
Успех!