Za turisti4eskija biznes v Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
olga
Обратна връзка:

Za turisti4eskija biznes v Canada

Мнение от olga »

Скъпи съфорумци!
Като си мисля, какви ще ги връзваме в Канада - а се надяваме да стигнем до страната на мечтите максимум до средата на май - си мисля, как ли се справят канадци без нас с туристическия бизнес? Знам, че има успели и преуспели в този бранш, и че това се прави с голееееми пари и с голееееми връзки - НО - какво ми има, че да не успея и аз? Имам известни познания и опит и оригинални идеи в тази област. Та - има ли някой някакви идеи? Моля споделете. Ще се зарадвам много на всяко мнение. Само да не вземете да ме отказвате, ей! Длъжна съм да опитам :wink:
monny

Мнение от monny »

емигрантите са най-големите туристи
nobleman

Мнение от nobleman »

Затова пък виж кво пишат из весниците:"Само канадците харесват имигрантите, сочи проучване на Асошиейтед Прес" :shock: :shock:
bateto

Мнение от bateto »

И на мен в голямата си част,ако ми работят за без пари и аз ще ги харесвам,кво да не им харесвам на хората.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Vsichko zavisi s kakvo tochno iskash da se zanimavash, Olga. Ima touristicheski agencii, koito prodavat samoletni bileti i organizirat ekskurzii do razlichni zabelejitelnosti i pochivki po sveta i u nas, ima agencii, koito izvrshvat samo kratki avtobusni ekskurzii v Canada, ima hora, koito operirat razni hostels, motels, bed&breakfast. Zatova ti kazah, che vsichko zavisi s kakvo tochno iskash da se zanimavash, no mislya, che tryabva da imash soliden nachalen kapital za tozi tip business. No, ne sam mnogo kompetenten v tazi oblast, taka che po-dobre da ti dam dva linka, koito moje da ti pomognat. Good luck, eh! :P

http://www.campusaccess.com/campus_web/ ... _start.htm
www.grants-loans.ca
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
X

Мнение от X »

bateto написа:И на мен в голямата си част,ако ми работят за без пари и аз ще ги харесвам,кво да не им харесвам на хората.
Как без пари,бе-то това 7,8,9,та дори 10$(цели десет!) и това на час!Да не са малко пари я!И то само първите няколко години...Както викаше един от моите бивши шефове:"Не стига,че работиш,а искаш и да ти плащам"(него малко го поубиха преди няколко месеца)
olga
Обратна връзка:

Мнение от olga »

Canuck, благодаря ти за линкове! Наясно съм, че не е лесно и най-вече страшно скъпо, но все пак мисля, че не е невъзможно! Поне мога да поработя в една от такива агенции за първо време, докато се огледам и докато ги напечеля :wink: Знам също, че курортите, предпочитани от канадци, не могат да се сравнят нито по обслужване, нито по хотелската база с тези в България, но все пак за всеки влак си има пътници - например, имам идеи конкретно за семеен туризъм - представете си живописна виличка абсолютно заградена с жив плет в непосредствена близост до морето с басейн и готвачка на съвсем мирни цени + няколко екскурзии, например, най-старото злато на света - това е Варна,... Или религиозен туризъм, това е Киев с Лаврата и манастирите, селски туризъм, какво ли още не. Няма да се откажа, поне ще пробвам! Който има идеи, да ми пише ЛС![/list]
Заключено