MOLBA ZA POMO6T
-
И тогава ще им отговорят, че щом отиват в Канада да учат да кандидатстват по съответната за това програма, а не по тази за която са подали в момента документи. Има и такъв случай. Престаряването винаги е вредно :idea:Botzo написа:Могат да кажат че е заради университета там ....
Ако не са франкофони, за каква адаптация става дума тогава и то точно там ????
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

Случай всякакви.
Аз повече не искам да обяснявам защото тук пак ще стане каша обърквания и изчезвания и темата ще замине в боклука.
Всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска. Аз тук единствено пиша защото имам желание да помогна на хората които имат нужда. време за глупави разправий нямам.
Аз повече не искам да обяснявам защото тук пак ще стане каша обърквания и изчезвания и темата ще замине в боклука.
Всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска. Аз тук единствено пиша защото имам желание да помогна на хората които имат нужда. време за глупави разправий нямам.
Blagodarya na vsi4ki
Az se izviniavam 4e ne pisah no dva dni niamam internet.Blagodaria na vsi4ki koito sa pisaliza moia problem.Niakoi kaza 4e nosi samo edna to4ka adres na priatel no na testa ne me puska dez priatel iavno sam na raba.A dali moga da pi6a naprimer ville Quebec kato grad v koito mislia da se ostanova za nego moga da nameria imfo tuk v neta.A za tova 4e triabva da obiasnia na interviuto za tiax mi e iasno6te izmislia ne6to ili prosto 6te si pi6a s tiax i 6te napi6a edna avtobiagrafia ako tova e na4ina da stigna pri vas sam gotova na vsi4ko.
E da de ama az neznam ni6to za Sherbrooke ako ima niakakvo imfo za tozi grad 6te sam mnogo zadalgena .Botzo написа:Петя,
имай в предвид че на интервюто щв ви питат от каде се познавате и трабва да имаш много добре измислена лъжа. Освен това има една декларация от приятал, която човека тук трябва да попълни, завери и да ви изпрати за да я представите там. В нея също се описва от къде и как се познавате. То иначе всеки може да ти даде просто името си и иадреса си ама дадеш ли веднъж на някой после не може да го смениш, а хванат ли те на интервюто че лъжещ ....... тежко ти.
п.п. Ако искаш повече точк пиши като град в който ще живеете Sherbrooke.
Успех и пиши пак.
E da de ama az neznam ni6to za Sherbrooke ako ima niakakvo imfo za tozi grad 6te sam mnogo zadalgena .Botzo написа:Петя,
имай в предвид че на интервюто щв ви питат от каде се познавате и трабва да имаш много добре измислена лъжа. Освен това има една декларация от приятал, която човека тук трябва да попълни, завери и да ви изпрати за да я представите там. В нея също се описва от къде и как се познавате. То иначе всеки може да ти даде просто името си и иадреса си ама дадеш ли веднъж на някой после не може да го смениш, а хванат ли те на интервюто че лъжещ ....... тежко ти.
п.п. Ако искаш повече точк пиши като град в който ще живеете Sherbrooke.
Успех и пиши пак.
E da de ama az neznam ni6to za Sherbrooke ako ima niakakvo imfo za tozi grad 6te sam mnogo zadalgena .[/quote]petya2004 написа:Успех и пиши пак.
Можеш да кажеш че този град ти е препоръчан от гарантите защото е много спокоен например:
http://ville.sherbrooke.qc.ca/

Можеш да кажеш че този град ти е препоръчан от гарантите защото е много спокоен например:Botzo написа:E da de ama az neznam ni6to za Sherbrooke ako ima niakakvo imfo za tozi grad 6te sam mnogo zadalgena .petya2004 написа:Успех и пиши пак.
http://ville.sherbrooke.qc.ca/

Botzo, що си ми снимал къщата без да ме питаш, а!?

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Edno malko oto4nenie.Dokolkoto sum zapoznat ot skoro iskat ve4e deklarazia koiato da e zaverena ot tukashen notarios i sled kato vashite priateli vi izpratiat takava zadulgitelno shte gi proveriavat sled tova i shte gi razpitvat za vas.Tova e taka zashtoto dosta hora kazvat 4e imat priateli ,no ve4e mai ne viarvat samo na dumi.Vse pak kusmet dano se nameri niakoi koito da vi pomogne amkar 4e tova nosi samo edna to4ka no v niakoi slu4ai i tia e polezna
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.