Лекари в Монреал
Лекари в Монреал
Така за да е по-лесно бих искал да се опитаме да съставим различнилисти на лекари според специалностите им и акоможе по квартали.
Направих следните листи:
-> за педиатри
-> за стоматолози
Ако искате можем да я допълним и да съставим за стоматолози, вътрешни болести и т.н.
Е това е ...
Направих следните листи:
-> за педиатри
-> за стоматолози
Ако искате можем да я допълним и да съставим за стоматолози, вътрешни болести и т.н.
Е това е ...
Последно промяна от Botzo на Вто Апр 05, 2005 2:14 pm, променено общо 1 път.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Е как така защо бе Годис???Godis написа:Що да дублираме напразно yellow pages ???
Ами то не всеки може да напише
www.yellowpages.ca

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Вие не сте в ред!
"Само изпитани"??? Това да не са зайци?
И какво? На теб ти се е усмихнал,назначил ти е нужните изследвания и значи е добър. Друг го е претупал за 2 мин. защото е бил гроги и значи по-лош от него няма... Вие ме разсмивате, бе, хора! Да се прави списък на "изпитани" лекари в 5-милионен град!

И какво? На теб ти се е усмихнал,назначил ти е нужните изследвания и значи е добър. Друг го е претупал за 2 мин. защото е бил гроги и значи по-лош от него няма... Вие ме разсмивате, бе, хора! Да се прави списък на "изпитани" лекари в 5-милионен град!

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Аз ще дам пример - доктор Х, на който работата му е да ми вземе парите като ми направи ехография, рентген и т.н. се опитва да ми назначи изследване, което
1. Не ми е нужно
2. Не се препоръчва на нераждали госпожици
3. Правила съм го миналата година и не смятам да повтарям, освен ако нямам крещяща нужда
Доктор У - хирург - за пореден път ми повтаря да не се подлагам на експеримента, препоръчан от колегата Х.
Личната лекарка, в това време, се строши да ме търси да съм ходела да си взема направлението
На всичко отгоре аз продължавам консултациите с лекари в БГ - Интернет и телефони като слънце имаме тук! И те са категорични по въпроса, като споделят мнението на доктор У...
Чудя се, ако бях малко по-неинформирана и нямах до кого да се допитам, какво ли още щеха да измислят некои хора.
Извод: сама си проверявам лекарите, при всеки е различно...И да правим и да не правим списъци - като го закъсаме все намираме начин да се оправим - не без помощ на някои съфорумци, чиито имена няма да споменавам. Ако се сетят кои са - благодаря ви!
1. Не ми е нужно
2. Не се препоръчва на нераждали госпожици
3. Правила съм го миналата година и не смятам да повтарям, освен ако нямам крещяща нужда
Доктор У - хирург - за пореден път ми повтаря да не се подлагам на експеримента, препоръчан от колегата Х.
Личната лекарка, в това време, се строши да ме търси да съм ходела да си взема направлението

Чудя се, ако бях малко по-неинформирана и нямах до кого да се допитам, какво ли още щеха да измислят некои хора.
Извод: сама си проверявам лекарите, при всеки е различно...И да правим и да не правим списъци - като го закъсаме все намираме начин да се оправим - не без помощ на някои съфорумци, чиито имена няма да споменавам. Ако се сетят кои са - благодаря ви!
Представителна извадка тип "паплач"

Joy, разбирам ти раздразнението, но аз за себе си предпочитам да отида при лекар за който съм получила добри отзиви. Аз и в БГ, и в Монреал съм посетила не малко клиники (малко манияк си падам
:nut: ) и съм виждала какво ли не, та никои не може да ме убеди, че моята болест трябва да се съобразява с настроението на лекаря. За съжаление тук като новодо^ли имигранти, нямаме удоволствието да се възползваме от услугите на познати доктори, за това бих поне чула мнението на други хора преди да посетя нов лекар. Но това важи само за мен. Може пък и да не съм права

Tyj sha e tya
Sofiya mnogo dobre si go e kazala!!!JOY написа:Вие не сте в ред!"Само изпитани"??? Това да не са зайци?
![]()
Pod izpitan se nqma predvid na koj kak se usmihva. Na men naprimer ne mi se usmihvat...de da znam shto. Ama ako sym dovolen ot nqkoj shte go sloja.
To pove4eto lekari ne sa za hvalba de ama to tova si e syvsem razli4na tema.

Ta tyj nqkoj ima nekakfi predlojeniya i iziskvaniya da gi iskaje tuk i sega i ako moje i po-malko da se karate sha da e po-dobre.
Ajde spolaj vi!
-
Аз също предпочитам,когато ми се наложи да стигна до лекар/дай Боже да не ми се налага/,да съ горе-долу ориентирана къде и кой какъв е.Не да се изръся при първия срещнат,който ще се чуди тая пък к`во иска от мен.
Много хубава идея.На нас,новодошлите,доста ще ни е от полза.
Аз съм/бях
/вет.лекар и тук вече видях последствия от мой тукашен колега с доста голяма клиентела-небрежно попълнен имунизационнен паспорт и недоизлекувано животно-Е,аз при тоя кучето няма да си заведа.
Така че,давайте с лекарите!
Много хубава идея.На нас,новодошлите,доста ще ни е от полза.
Аз съм/бях

Така че,давайте с лекарите!