Лекари в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Botzo

Лекари в Монреал

Мнение от Botzo »

Така за да е по-лесно бих искал да се опитаме да съставим различнилисти на лекари според специалностите им и акоможе по квартали.
Направих следните листи:

-> за педиатри
-> за стоматолози

Ако искате можем да я допълним и да съставим за стоматолози, вътрешни болести и т.н.

Е това е ...
Последно промяна от Botzo на Вто Апр 05, 2005 2:14 pm, променено общо 1 път.
LaRue

Мнение от LaRue »

Изображение
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Godis

Мнение от Godis »

Що да дублираме напразно yellow pages ???
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Godis написа:Що да дублираме напразно yellow pages ???
Е как така защо бе Годис???
Ами то не всеки може да напише
www.yellowpages.ca
:D :D :D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

Според мен идеята е добра ако се слагат имената само на изпитани лекари.
Joy

Мнение от Joy »

Вие не сте в ред! :D "Само изпитани"??? Това да не са зайци? :lol:

И какво? На теб ти се е усмихнал,назначил ти е нужните изследвания и значи е добър. Друг го е претупал за 2 мин. защото е бил гроги и значи по-лош от него няма... Вие ме разсмивате, бе, хора! Да се прави списък на "изпитани" лекари в 5-милионен град! :shock:
Godis

Мнение от Godis »

Joy по-спокойно плииииз
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Аз ще дам пример - доктор Х, на който работата му е да ми вземе парите като ми направи ехография, рентген и т.н. се опитва да ми назначи изследване, което
1. Не ми е нужно
2. Не се препоръчва на нераждали госпожици
3. Правила съм го миналата година и не смятам да повтарям, освен ако нямам крещяща нужда
Доктор У - хирург - за пореден път ми повтаря да не се подлагам на експеримента, препоръчан от колегата Х.
Личната лекарка, в това време, се строши да ме търси да съм ходела да си взема направлението :shock: На всичко отгоре аз продължавам консултациите с лекари в БГ - Интернет и телефони като слънце имаме тук! И те са категорични по въпроса, като споделят мнението на доктор У...
Чудя се, ако бях малко по-неинформирана и нямах до кого да се допитам, какво ли още щеха да измислят некои хора.

Извод: сама си проверявам лекарите, при всеки е различно...И да правим и да не правим списъци - като го закъсаме все намираме начин да се оправим - не без помощ на някои съфорумци, чиито имена няма да споменавам. Ако се сетят кои са - благодаря ви!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

Joy, разбирам ти раздразнението, но аз за себе си предпочитам да отида при лекар за който съм получила добри отзиви. Аз и в БГ, и в Монреал съм посетила не малко клиники (малко манияк си падам :lol: :nut: ) и съм виждала какво ли не, та никои не може да ме убеди, че моята болест трябва да се съобразява с настроението на лекаря. За съжаление тук като новодо^ли имигранти, нямаме удоволствието да се възползваме от услугите на познати доктори, за това бих поне чула мнението на други хора преди да посетя нов лекар. Но това важи само за мен. Може пък и да не съм права :roll: :lol:
Аватар
balbi

Tyj sha e tya

Мнение от balbi »

JOY написа:Вие не сте в ред! :D "Само изпитани"??? Това да не са зайци? :lol:

И какво? На теб ти се е усмихнал,назначил ти е нужните изследвания и значи е добър. Друг го е претупал за 2 мин. защото е бил гроги и значи по-лош от него няма... Вие ме разсмивате, бе, хора! Да се прави списък на "изпитани" лекари в 5-милионен град! :shock:
Sofiya mnogo dobre si go e kazala!!!
Pod izpitan se nqma predvid na koj kak se usmihva. Na men naprimer ne mi se usmihvat...de da znam shto. Ama ako sym dovolen ot nqkoj shte go sloja.
To pove4eto lekari ne sa za hvalba de ama to tova si e syvsem razli4na tema. :evil:
Ta tyj nqkoj ima nekakfi predlojeniya i iziskvaniya da gi iskaje tuk i sega i ako moje i po-malko da se karate sha da e po-dobre.
Ajde spolaj vi!
Botzo

Мнение от Botzo »

Незнам, както искате.
Един от най омразните отговори които съм получавал когато дойдох е: отвори жълтите страници и потърси особено когато се отнася за детео. Аз списаците си ги правя, но ако държите мога да не ги споделям с вас.
izi

Мнение от izi »

Това за списъците с лекари не е лоша идея. Ако някога се озова в Канада бих предпочела да отида при лекар, при който и други са ходили, а не напосоки избран от жълтите страници.
Пък ако някой се лекува с хомеопатия, не е лошо да се направи един списък и с лекари-хомеопати.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Благодаря Боцо
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Аз също предпочитам,когато ми се наложи да стигна до лекар/дай Боже да не ми се налага/,да съ горе-долу ориентирана къде и кой какъв е.Не да се изръся при първия срещнат,който ще се чуди тая пък к`во иска от мен.
Много хубава идея.На нас,новодошлите,доста ще ни е от полза.
Аз съм/бях :wink: /вет.лекар и тук вече видях последствия от мой тукашен колега с доста голяма клиентела-небрежно попълнен имунизационнен паспорт и недоизлекувано животно-Е,аз при тоя кучето няма да си заведа. :evil:
Така че,давайте с лекарите!
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

A lekarki nqma li? :lol:
Заключено