що е това ОРДЕР

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
sneja

що е това ОРДЕР

Мнение от sneja »

Моля да ми разясните какво представляват ордените, кой членува в тях, какво е предимството да членуваш и как става номера да влезеш в някой орден :idea: :idea: :idea: :conf:

Блягодаря предварително

В документите има екземпляр, който се попълва ако упражняваш професия, управлявана от орден. Как да разбера дали моята професия влиза в категорията :conf: :?: :?:
Документи до Виена - 22.04.06 г.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
mclvarna

Мнение от mclvarna »

И аз това щях да питам. Аз съм икономист. Дали и аз трябва да попълвам този документ?
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

търси назад,има много писано за ордените,какво печелиш и какво губиш като си член,има много теми,намери ги с търсачката :lol: успех
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Ето (диспонибл ен франсе оси):
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... tions.html

Съвет: препрочете всичко което пише на този уебсайт и после търсачка във форума. :wink: Учудващо, но има голяма вероятност да не сте първите които задават същия въпрос. Докато дали има кой да ви отговори на същите въпроси е друга тема.
Joy

Мнение от Joy »

За да разберете дали професията ви е регулирана от Ордер, просто я намирате в класификатора на професиите! Там са написани всички изисквания за практикуването и в Канада, включително задължително или не, членство в Квебекски Ордер ако става дума за Квебек.

Ордера е вид професионален съюз,който регулира професията и гарантира качеството на кадрите, които я практикуват като по този начин защитава населението. Той има функциите на законодателен орган за съответната професия и определя нейното развитие. Също така, защитава самите си членове в случаи на правов иск или нарушение на правата им от работодателя. Съответно за нарушения,може да изключи даден член от Ордера и да го лиши от право на практика.
Това е моя неофициална интерпретация накратко относно функциите.
Заключено