Злопаметни ли сте ?
Ne - vredno e za zdraveto :idea:
Последно промяна от Niko на Вто Окт 28, 2003 4:12 pm, променено общо 1 път.
Mnogo stranni dumi Vojde - tshuvash glasove svishe ... a i ne si zloben - a zlobata ti shreshtu DaniK kakvo e ?Plamen написа:Mai tuka e momenta da kaja (za glasuvalite s DA) che sega v nedelia shte ima slujba v novata BG tsarkva...novia ni montrealski pop e strahoten. I pee i govori dobre...elate, otpusnete se i chuite dumite na choveka (idvashti svishe)...moje pak niakoi da si promeni otgovora na NE.... Seriozno, elate da podkrepim edno hubavo i blagorodno delo...
Ako ne znaete da vi kaja. V sabota e zadushnitsa...pochitat se martvite...obache v nedelia sled slujbata shte napraviat edna i za martvite...koito iska moje da doide i da pochete niakoi blizak...
A inache zlobata (ili zlopamentnostta) vodi samo do unishtojavane na dobrite neshta v choveka...otritsatelnite emotsii skapvat i tialoto i dushata...az niamam vreme i jelanie da mrazia...
Ех, този ДаниК значи, с него лягаме, с него ставаме. Да вземем да те обявим за Св. Св. Великомъченик Данаил Катев :saint: - закрилника на всички преуспели имигранти - та да вземеш да мирясаш най-после.HisShadow написа: ....
Mnogo stranni dumi Vojde - tshuvash glasove svishe ... a i ne si zloben - a zlobata ti shreshtu DaniK kakvo e ?
KAM TEBE NE IZPITVAM NISHTO...MOJE BI MALKO SAJALENIE...NEZNAM...A I NE ME INTERESUVA. SLED KATO TI NEMOJESH DA JIVEESH V MIR SAS SEBE SI AZ NEMOGA DA TI POMOGNA...HisShadow написа: Mnogo stranni dumi Vojde - tshuvash glasove svishe ... a i ne si zloben - a zlobata ti shreshtu DaniK kakvo e ?
A SAITA TI SE FILTRIRAI SHTE BADE TAKA DOKATO NE VLEZESH "V CHAS" I NE ZAPOCHENSH DA SE DARJISH PONE KATO 8 GODISHEN...

Гласувах с не!
Не, не съм злопаметна. Това е само вредна негативна енергия, която не е необходимо човек да задържа в себе си. Има много по-важни и съществени неща, за които човек трябва да мисли и да си ангажира съзнанието в този живот, отколкото да се натоварва излишно с негативни мисли за лоши хора. За тях има кой да се погрижи. Аз съм над тези неща. Този недостатък злопаметност не ми е присъщ.
Не, не съм злопаметна. Това е само вредна негативна енергия, която не е необходимо човек да задържа в себе си. Има много по-важни и съществени неща, за които човек трябва да мисли и да си ангажира съзнанието в този живот, отколкото да се натоварва излишно с негативни мисли за лоши хора. За тях има кой да се погрижи. Аз съм над тези неща. Този недостатък злопаметност не ми е присъщ.

Няма за какво да се натоварваме с негативни мисли за лоши хора.На лошото,трябва да се отвръща с лошо!Разбира се,когато си му дал шанс да се поправи,но той явно не разбира за какво става на въпрос...
Точно тези дни си върнах един дълг и сега се чувствам страхотно!
Посъсипах малко имиджа и репутацията на един Флоридски бизнес,за което никак ама никак не съжалявам,защото доста време мълчах,докато тя (собственничката)открито пред много хора се надсмиваше...Както казват хората,най-добре се смее този,който се смее последен.Ето какво се написа след това по мой адрес в един руски форум,където се разиграха събитията:
"ДА!!!Нет ничего страшнее ОБИЖЕННОЙ женщины!!!Месть её страшна и изощренна! "
Честно ви казвам,след всичко,това е направо музика за ушите ми!
Оказа се,че освен злопаметна,мога да бъда и доста отмъстителна.
Рядко се случва,но ако са ме изкарали от равновесие,мога да бъда и много изобретателна в начините си на отмъщение...Май беше прав Мартан.
Точно тези дни си върнах един дълг и сега се чувствам страхотно!
Посъсипах малко имиджа и репутацията на един Флоридски бизнес,за което никак ама никак не съжалявам,защото доста време мълчах,докато тя (собственничката)открито пред много хора се надсмиваше...Както казват хората,най-добре се смее този,който се смее последен.Ето какво се написа след това по мой адрес в един руски форум,където се разиграха събитията:
"ДА!!!Нет ничего страшнее ОБИЖЕННОЙ женщины!!!Месть её страшна и изощренна! "
Честно ви казвам,след всичко,това е направо музика за ушите ми!
Оказа се,че освен злопаметна,мога да бъда и доста отмъстителна.
Рядко се случва,но ако са ме изкарали от равновесие,мога да бъда и много изобретателна в начините си на отмъщение...Май беше прав Мартан.

haide sega stana "da vlezesh v tshas" predi beshe "da potsherpish" admina ot dolinata na dalbokite gashti - Vladi, pak si poiska pari ....Plamen написа:KAM TEBE NE IZPITVAM NISHTO...MOJE BI MALKO SAJALENIE...NEZNAM...A I NE ME INTERESUVA. SLED KATO TI NEMOJESH DA JIVEESH V MIR SAS SEBE SI AZ NEMOGA DA TI POMOGNA...HisShadow написа: Mnogo stranni dumi Vojde - tshuvash glasove svishe ... a i ne si zloben - a zlobata ti shreshtu DaniK kakvo e ?
A SAITA TI SE FILTRIRAI SHTE BADE TAKA DOKATO NE VLEZESH "V CHAS" I NE ZAPOCHENSH DA SE DARJISH PONE KATO 8 GODISHEN...
Tova e edinstvenia URL, koito se filtrira - tova e saita na edin balgarin jiveesht v montreal - Edinstvenata pritshina da se filtrira e zloata ti i zavistta ti - a na fona na nadutite ti iziavlenia za "tshistata ti dusha" i prizivite da si pomagame - napravo si smeshen
Az za razlika ot teb shte sam otkroven - ti si bokluk, vinagi si bil bokluk i shte si ostanesh bokluk
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не трябва някой да нарича друг "боклук".HisShadow написа:haide sega stana "da vlezesh v tshas" predi beshe "da potsherpish" admina ot dolinata na dalbokite gashti - Vladi, pak si poiska pari ....Plamen написа:KAM TEBE NE IZPITVAM NISHTO...MOJE BI MALKO SAJALENIE...NEZNAM...A I NE ME INTERESUVA. SLED KATO TI NEMOJESH DA JIVEESH V MIR SAS SEBE SI AZ NEMOGA DA TI POMOGNA...HisShadow написа: Mnogo stranni dumi Vojde - tshuvash glasove svishe ... a i ne si zloben - a zlobata ti shreshtu DaniK kakvo e ?
Tova e edinstvenia URL, koito se filtrira - tova e saita na edin balgarin jiveesht v montreal - Edinstvenata pritshina da se filtrira e zloata ti i zavistta ti - a na fona na nadutite ti iziavlenia za "tshistata ti dusha" i prizivite da si pomagame - napravo si smeshen
Az za razlika ot teb shte sam otkroven - ti si bokluk, vinagi si bil bokluk i shte si ostanesh bokluk
Има начин човек да каже мнението си, без да обижда.
Обидите са оръжието на слабия, силния си служи с аргументи.
Нека Неговата Сянка не се държи като малко дете, а да бъде достоен човек и пръв да подаде ръка - постъпка на истински мъж...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!