Приказката за малките жабчета…

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Приказката за малките жабчета…

Мнение от sofiya »

След толкова много теми Канада вс. България, които се изписаха във форумите ми се ще да пусна нещо позитивно за кандидат-имигрантите :)
Не забравяйте, че ще бъдете щастливи ако постигнете собствените си мечти, няма значение дали в Канада или БГ!
http://cgiexp.com.djebel.com/quotes/little-frogs.html
HisShadow

Мнение от HisShadow »

pou4itelna i nazidatelna istoria

kakto obi4ashe da kazva edna naskoro zastreliana mutra:

"na vsiako jab4e mu se iska da e krokodil4e, no ne vsiako jab4e moje da pluva kato krokodil4e"
Аватар
kukuvica
Обратна връзка:

Благодаря жабче

Мнение от kukuvica »

Благодаря жабче, по принцип хубави слова, но аз предпочитам да чета, изслушвам и анализирам мненията на околните...

съгласна съм с едно:
Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ!

А по въпроса за това дали мечтите ни ни правят щастливи...
Много често е достатъчно да погледнем усмихнатото лице на едно малко "жабче" за да се изпалним от най-голямото блаженство на света, за разлика от мечтите, които най-често са толкова много, че редовно се самоизключват...
За това аз съм щастлива дори и да не постигна мечтите си... за мен е по-важно да не се отказвам да мечтая...:)
Всичко в последната минута... не и този път!
Аватар
janyz

Hi

Мнение от janyz »

Chudesno kazano ! Dano tazi istorija ja prochetat poveche hora !!!!!
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

София, това беше добър финал на всички въпроси "за" и "против" имиграцията в Квебек. Наистина всички сме тръгнали натам, за да изпълним мечтите си. Благодаря за глътката вяра, която ни дари!
bateto

Мнение от bateto »

леле глупостите дето си пишете тук.Разбирам ,че мотивацията е двигателя към реализиране на намеренията ,желанията и мечтите на всеки един човек,обаче ми е много забавно когато манивелата дето трябва да подкара този двигател е поставена не на правилното место.
Успех на всички,усмихвам се ,но не се присмивам.може би сантименти. :)
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

bateto написа:леле глупостите дето си пишете тук.Разбирам ,че мотивацията е двигателя към реализиране на намеренията ,желанията и мечтите на всеки един човек,обаче ми е много забавно когато манивелата дето трябва да подкара този двигател е поставена не на правилното место.
Успех на всички,усмихвам се ,но не се присмивам.може би сантименти. :)
....ами има лесно недей да четеш!!! :shock:

А иначе написаното е простичко но истинско...и важи за всяка свера на живота, не само за емиграцията!!! :wink:
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Заключено