Canada's immigration exodus

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ами аз знам как стоят нещата в БГ, щото ми правиха операция по направление и съм доволен. Само не разбрах, кой въобще говори тук за БГ или за някои хора е важен олимпийския принцип за участието - нема значение за кво ше пишем, важното е клавиатурата да не ръждясва :roll:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Здраве опазването не е силната страна на Canada .Аз не го харесвам.Много се чака и не и обисняват като хората какво ти има.Иначе е без пари също.
Ако не знаеш да те светна в България се плаща за направление- 1 лев и 20 беше преди 2 години,сега незнам май 2 лева.При всяко посещение при личният лекар плащаш.Така че брат ти е платил най-малко 1 и 20 за първото си посещение за да го пратят при специалист, който да му назначи опрецията.
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

:roll:
Добре, 2 лв. му излезе операцията.
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Е видяли двойно по скъпо от колкото на мен - 0 .
Това е шега и мисля че тези тъпи спорове трябва да спрат.Всеки има правото да решава къде и как иска да живее.Вече казах - двама човека могат да гледат едно и също нещо и да виждат две различни неща.Tолкова ли е трудно да се разбере това. :roll:
Това е последното ми писание по тия теми.
Заключено