Канада открива посолство в София
Наистина добра за всички които имат или ще иамт нещо общо с Канада. Дано стане по-скоро и с това се намалят главоболията на всички свързани по някакъв начин с посолството в Румъния. 

Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
- mirkaa
- Обратна връзка:
случайно намерих тази тема от 2003!!
КЪДЕ е Канадското посолство в БГ???
Нали е трябвало да отвори до месеци?
Според мен, по-добрата новина е, че все още няма такова. Така ми се струва, по-добре би било от към страна на рушветите спрямо "богоизбраните" българи, работещи в същото. Точно като в Американското.... Ужас.

КЪДЕ е Канадското посолство в БГ???

Според мен, по-добрата новина е, че все още няма такова. Така ми се струва, по-добре би било от към страна на рушветите спрямо "богоизбраните" българи, работещи в същото. Точно като в Американското.... Ужас.

- Дякон Игнатий
Пей си Пенке'ле ама кой ли ми та слуша.К'во разпраам аз от 7 месеца...
Виена е център за Европа(за Квебек),ще се спести време(май) и международни куриерски услуги,а далавера винаги има :Искаш Канада-ето ти я .Всеки един емигрант внася 2000-3000 долара в хазната,а и 1-а човешка сила-(да се разбира кой както ще)fa31 написа:В тази връзка.
Документите за процедурата пак ли до Виена ще се пращат?
Няма ли да стане по трудно тогава да те одобрят(по-високи критерии)?
Обикновенно всичко се опорочва на местна почва.
Въобще ква е далаверата от цялата работа.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ