Канада открива посолство в София

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

a dano stane skoro.malko de se oblekchat neshtata.nesamo za procedurata a i za sledvashti kontakti. :D
Аватар
ivsi
Обратна връзка:

Мнение от ivsi »

От последното изречение от статията която цитира holy и от думите на gez за рушветите става ясно защо съм скептично настроен. Ще се започнат едни далавери покрай терени, строителство, евентуално наеми и на хората явно мялко им трябва да размислят. Дано не съм прав, но.....
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Наистина добра за всички които имат или ще иамт нещо общо с Канада. Дано стане по-скоро и с това се намалят главоболията на всички свързани по някакъв начин с посолството в Румъния. :beer:
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

случайно намерих тази тема от 2003!!

КЪДЕ е Канадското посолство в БГ??? :) Нали е трябвало да отвори до месеци?

Според мен, по-добрата новина е, че все още няма такова. Така ми се струва, по-добре би било от към страна на рушветите спрямо "богоизбраните" българи, работещи в същото. Точно като в Американското.... Ужас. :roll: :roll:
Гост

Мнение от Гост »

mirkaa написа:Така ми се струва, по-добре би било от към страна на рушветите спрямо "богоизбраните" българи, работещи в същото.
На мен ми се струва, че и в сегашния Консулски отдел на Канада в София работещите българи/ки се държат като наместници на Господ. :luk:
fa31
Обратна връзка:

Мнение от fa31 »

В тази връзка.
Документите за процедурата пак ли до Виена ще се пращат?
Няма ли да стане по трудно тогава да те одобрят(по-високи критерии)?
Обикновенно всичко се опорочва на местна почва.
Въобще ква е далаверата от цялата работа.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Пей си Пенке'ле ама кой ли ми та слуша.К'во разпраам аз от 7 месеца...
fa31 написа:В тази връзка.
Документите за процедурата пак ли до Виена ще се пращат?
Няма ли да стане по трудно тогава да те одобрят(по-високи критерии)?
Обикновенно всичко се опорочва на местна почва.
Въобще ква е далаверата от цялата работа.
Виена е център за Европа(за Квебек),ще се спести време(май) и международни куриерски услуги,а далавера винаги има :Искаш Канада-ето ти я .Всеки един емигрант внася 2000-3000 долара в хазната,а и 1-а човешка сила-(да се разбира кой както ще)
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено