Раздяла с придружителя

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
canada

Раздяла с придружителя

Мнение от canada »

Здрасти! Чакахме документи за медицински, сега ги чакам сам..
Аз съм главен кандидат. С приятелката ми се разделихме, реши че не й се идва в Канада. Иначе и двамата имаме сертификати за селекция.
Някой да помогне в този проблем? Как да процедирам от тук нататък, дали ще има проблем с заминаването ми?
Трябва ли да им пиша писмо и какво според вас да им пиша, че сме разделени или че поради някакви проблеми не може да дойде с мен?
Благодаря ви предварително
alexa

Мнение от alexa »

Shtom ti si vodeshtiiat kandidat niama da imash problemi.Ne e nugno da obiaviavash oficialno che ne ste zaedno,a pri problem ili vupros mogesh da obiasnish ,che tia shte pristigne po-kusno.Pri semeistvata e taka i ne vigdam prechka tova da e validno i za giveeshtite bez brak.
Uspeh!
alexa

Мнение от alexa »

Ei,pravia vednaga korekciia zashtoto ti pisah kak e sled kato veche poluchish vizata,a vsushtnost ti pitash kak da procedirash sled intervu...
Neka niakoi koito e minal po tozi put i e siguren kak tochno stoiat neshtata da pishe.
Best
canada

Мнение от canada »

Това значи ли ,че който си има сертификат за селекция и е главен кандидат си върви напред и хич не му пука :)
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

Vij moya syvet e da vlezesh na foruma na dir.bg i da pusnesh posting za Access.
Na men mi e pomagal dosta predpolagam 4e i na teb shte svyrshi rabota!
Kysmet!
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Раздяла с придружителя

Мнение от VanBC »

canada написа:Здрасти! Чакахме документи за медицински, сега ги чакам сам..
Аз съм главен кандидат. С приятелката ми се разделихме, реши че не й се идва в Канада. Иначе и двамата имаме сертификати за селекция.
Някой да помогне в този проблем? Как да процедирам от тук нататък, дали ще има проблем с заминаването ми?
Трябва ли да им пиша писмо и какво според вас да им пиша, че сме разделени или че поради някакви проблеми не може да дойде с мен?
Благодаря ви предварително
Трябва да известиш посолството, че сте се разделили и искаш да продължиш процедурата сам.
Заключено