Mnogo vajno utochnenie. Samo linchuvane za BG-Dude, nikakvo saglasie s nego.mirkaa написа: п.с. НЕ съм на страната на BG-Dude!!! До сега не съм се съгласила и с едно от неговите мнения...

мдаам, хич не ща да са забърквам с таквиз индивиди аз....huba написа:Mnogo vajno utochnenie. Samo linchuvane za BG-Dude, nikakvo saglasie s nego.mirkaa написа: п.с. НЕ съм на страната на BG-Dude!!! До сега не съм се съгласила и с едно от неговите мнения...![]()
![]()
Abe ordite ot nedovolni imigranti ne znam,ama aktivistite na foruma nachelo s niakoi moderatori ,opredeleno.mirkaa написа:мдаам, хич не ща да са забърквам с таквиз индивиди аз....huba написа:Mnogo vajno utochnenie. Samo linchuvane za BG-Dude, nikakvo saglasie s nego.mirkaa написа: п.с. НЕ съм на страната на BG-Dude!!! До сега не съм се съгласила и с едно от неговите мнения...![]()
![]()
![]()
![]()
току виж и мен ме погнали после ордите от недоволни имигранти.
Ами може би, защото не са изправени пред проблема за изчезване на нацията при постоянно увеличаващ се отрицателен прираст!!!mirkaa написа:Интересно ми е защо например в една голяма "демокрация" и пример-държава като САЩ няма дори и помен от понятие като "детска надбавка"??? А също така и майчински де, като ще говорим в този ред..![]()
Dude, ти не разбираш... Аз се върнах в БГто само заради 18те лева да си гледам детето с тях, то пък се оказа че само памперсита са ми към 50 кинта на месец. Но от как минах на пелени, работата е ОК. Сега пък тока ми бил 200, ама карай.BG-Dude написа:Никой не спори бе лейди, само си казваме мнението по разни въпроси.
Кой съгласен, кой не.
Както искаш си отгеждай и прави децата. Просто не пла4и на моето рамо за детски, това е.
А това 4е не мойе мъжът ти не може да си вземе документ за дохода от неговата шефка - какво общо има с държавата?
То и тук по закон има много неща, а които не се спазват...
А това за Щатите и техните детски - зависи от самият щат - някои имат някои нямат. (И как се отцепи от мен като от крастав)
ами много просто - демокрация е не когато има или няма детски...mirkaa написа:Интересно ми е защо например в една голяма "демокрация" и пример-държава като САЩ няма дори и помен от понятие като "детска надбавка"??? А също така и майчински де, като ще говорим в този ред..![]()
но в някои държави като те спре полицията си отнасяш глобата с всички последствия (вдигане на застраховка и т.н.), докато в друга даваш 5 лева за почерпка (толкова ли е още?) на старш'на петров и "оправяте" нещата.BG-Dude написа:Хехе...зна4и с две думи няма никаде демокрация. То си има закон за превишаване на скоростта, но постоянно се нарушава (там където има автомобили)...
сори,ама има отпуска за раждане и майчинство,която е наистина много малка.Но пък за детските не си права,има,но не се дават всеки месец,а веднъж в годината.Доколкото си спомням,чичко Буш ги увеличи преди 2 години,мисля,че са някъде от порядъка на 500$ на дете,или повече.Та по повод това ми включване-нека се намеся и аз в спора-не е държава държавата,която не мисли за бъдещето си,а това са децата.Друг е въпроса,че 18 лева са по скоро подигравка към родителите,които отглеждат бъдещите граждани на тази държава.Но то какво ли не е подигравка там,дори и факта,че на 6 месеца трябва наново да просиш тези пари.Тук само декларираш,че имаш деца,със съответните ЕГН-та,и финито.mirkaa написа:Интересно ми е защо например в една голяма "демокрация" и пример-държава като САЩ няма дори и помен от понятие като "детска надбавка"??? А също така и майчински де, като ще говорим в този ред..![]()
п.с. НЕ съм на страната на BG-Dude!!! До сега не съм се съгласила и с едно от неговите мнения...
дюд,Има отпуска по майчинство,и детските са за Щатите!!!! както казах тати Буш ги гласува преди две години,и ако живееш тук,щеше да знаеш,много говориха из медийте за това.Не смятам еквивалента на тези пари с Бг-ския,защото това не е темата.Къде парите имат по-голяма стойност.Но и аз като много други не искам да споря с радио,тъй че се оттеглям.Ти като милионер имаш достатъчно време да ни заливаш с ценни съвети,аз нямам такова,и както съм писал и преди-тук съм за фън.Споровете ги оставям за кварталната кръчмаBG-Dude написа:Няма отпуска по май4инство в Щатитие в които аз съм живял - вземаш платена или неплатена - каквото имаш. Ако не ти е останала отпуска - по-добре да се познаваш с на4алника...
и ако в твоят щат дават $500 на година, тоест $41.66 на месец - тези пари са мноооого по-малко от техният еквивалент на 18 лв. в БГ...