Пристигане февруари в гр. Квебек?!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Kakto kazwa Ombi -50 e s dopalnitelnite faktori.
Wsi4ki, koito sme tuk, sme viwi i zdrawi. Kazwam go za 1000-en pat. Ima semejstwa s malki deca, i te sa si dobre. Dave niakoi kazwat, 4e decata im tuk boleduwat po-malko. Igraiat si nawan prez zimata i hi4 ne im puka. Te ot u-6te 6te wi kavat kakwo da im kupite, za da gi ekipirate. Spoko!

Po-lesno ne sam izkarwala zima otkolkto moiata parwa i naj-tegka za sega zima na quebec. Preduprevdenieto mi e za slu4aite na nastaniawane: ne e dobre da stawa prez tozi period!!! No ako niamate drug izbor, i taka stawa. I s dete malko stawa. We4e e igrano. No ako movete, izmestete pristiganeto. Za predpo4itane e.
Обичам да преча
kroassan

Мнение от kroassan »

anito написа:. Preduprevdenieto mi e za slu4aite na nastaniawane: ne e dobre da stawa prez tozi period!!! No ako niamate drug izbor, i taka stawa. I s dete malko stawa. We4e e igrano. No ako movete, izmestete pristiganeto. Za predpo4itane e.
"Проклети сме да живеем в интересни времена ! " В момента - Шоуто на Слави тече с пълна сила - минаха скечове с шотландски тираджии, "Мika"( моята половинка) ми цитира силни изречения от форума за емигрантите и за BG и между другото взимаме ново генерално решение да не заминем през февруари и то заради съвета на непозната, на която вече вярваме!!!

АНИ И НЕЗНАЙНИ ДРУГИ СЪФОРУМЦИ БЛАГОДАРИМ ВИ !!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !
:beer: :beer: :beer:
Cheers !
anicata

Мнение от anicata »

I az razmishliavam dalgo i prodaljitelno koga da poememe kam Canada .Vizata shte ia imame prez fevruari.Nishto ne ni zadarja v Bg ,ama i nashite vezni naklaniat pone za kraia na April. Moiata logika e che pone stresa ot studa da go prejiveem togava kogato sa minali drugite stresove ot emigraciata ,demek pone 5 meseca sled kato sme doshli tam!

A inache - za kade sme bez Aneto? :lol: Abe da vi kaja to vsichko deto e Ani ...e dobro... :oops: :beer:

Kasmet!
Изображение
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Мале, мале, о6те малко и ще литна :krila:
Хора, не съм свикнала на тлкова похвали. Ще взема да се скрия :tk:

И :beer2: за адашките, абе айде по 1 :beer: и музиката да свири за всички!
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

kroassan написа:
"Проклети сме да живеем в интересни времена ! " В момента - Шоуто на Слави тече с пълна сила - минаха скечове с шотландски тираджии, "Мika"( моята половинка) ми цитира силни изречения от форума за емигрантите и за BG и между другото взимаме ново генерално решение да не заминем през февруари и то заради съвета на непозната, на която вече вярваме!!!

АНИ И НЕЗНАЙНИ ДРУГИ СЪФОРУМЦИ БЛАГОДАРИМ ВИ !!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !
:beer: :beer: :beer:
Това е много готино. Сега се сетих: и ние повярвахме на непознат, сега голям приятел (небезизвестния Тошко) и се дотътрихме насам. Още не сме имали повод да го бием, затова чв сме тук. :wink:

Тошко, и на теб :beer2:
Обичам да преча
KATYA

За вярата в неочаквано добрите непознати!!!

Мнение от KATYA »

ПРАВИ ДОБРО И ГО ХВЪРЛИ В МОРЕТО!!
Много често съм го правела!! Като преминавам по темите във форума се обеждавам, че ВСЕ ОЩЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЧОВЕЦИ!! АМА ЧОВЕЦИ С ГОЛЯМО Ч!! Имах възможност последните няколко години да попътувам служебно по Европа!!! На какво ли не се нагледах от наши емигранти там!! Ти му подаваш ръка с парче хляб, той ти плюе в лицето !! Не че и в Канада сигурно ги няма, но те явно не са в този сайт!! БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ, С КОИТО СЕ ЗАПОЗНАХ, И НА ТЕЗИ С КОИТО НЕ СЕ ПОЗНАВАМ!!
KISS
Заключено