Svidetelstvo za sadimost

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
boto

Svidetelstvo za sadimost

Мнение от boto »

Dnes si izvadih svidetelstvo za sadimost/za dok. sled interviuto/,problemat mi e che v nego e napisan adresat ot lichnata mi karta,koito e razlichen ot adresa na koito ziveia sas saprugata si,prosto lichnata karta e izdadena predi braka,a nastoiashtia adres sme go pisali vav vsichki formuliari do sega,moze li da imam problemi zaradi tova nesaotvetstvie?
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Доколкото ми е известно в свидетелството за съдимост не се изписва никакъв адрес нито от лична карта, нито по местоживеене. :?:
Свидетелството за съдимост се изисква в Букурещ, за да могат емиграционните служители там да разберат дали имаш някакво съдебно минало, т.е. дали си осъждан или не и го прилагат към досието ти. Срокът, през който е валидно едно свидетелство за съдимост е 6 месеца. Не мисля, че ще имаш какъвто и да е проблем, ако :idea: в него ти е записан какъвто и да било адрес, различен от този, който си декларирал. Не адресът се гледа от св. за съдимост. Така че спокойно и давай напред. :wink:
Аватар
miloto
Обратна връзка:

zdres

Мнение от miloto »

Boto, niama znachenie. Nie sashto s majat mi imahme razlichni adresi v lichnite karti i dr. na koito jiveehme, nikoga ne e bilo problem.
Na tiah im triabva da vidiat,c ge vsichko ti e izriadno.

Uspeh :lol:
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

И аз се чудя защо са ви написали адреса в свидетелството за съдимост!!! По принцип не пишат адрес, а и уж трябва да се ползват типови форми за всички свидетелства за съдимост, независимо откъде си ти го издават! Но хубавото в твоя случай е, че говориш за съпруга!!! :D Ако бяхте conjoints щяхте да си имате проблеми!!! Не може ли да ги помолиш много учтиво, разбира се, да ти коригират данните - ако са по-разбрани може и да ти го оправят! Няма да ти правят нов документ, а ще ти извадят ново със същия номер и другия адрес - не би трябвало и да ти искат пари. При нас също бяха допуснали грешка - по тяхно невнимание беше - и точно така ни го оправиха!!! Но навсякъде си е различно - зависи на кого ще попаднеш!!!
IVO

Мнение от IVO »

Здравей,
и при нас има такъв проблем.Съпругата ми си вади свидетелсвото от града в който е родена ,и там са написали адреса и по лична карта,аз моето го вадих от София и няма адрес.И тъй като ние също сме писали в документите моя адрес ,извадихме временна адресна регистрация от общината на съпругата ми ,за всеки случай ако тези в Букурещ попитат ,да има как да им обясняваме.Но като чета предишните постинги се надявам това да не е проблем.Успех!!! Иво
Заключено