Обща среща в Пловдив в неделя/27.03/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
eva-vet-eva

Обща среща в Пловдив в неделя/27.03/

Мнение от eva-vet-eva »

Ще се състои на 27.03. 12.30-13ч.Заведението е р-т"Свети Николай Чудотворец"в Пловдив.Намира се на ул."Академик Петър Динеков"№20.
Пловдивчани да си го търсят на картата.Гостите да се обадят да им назначим по 1 екскурзовод и ескорт.
:lol: Носете си светена вода,eau de vie се предлага в заведението.
Ще се радваме да се запознаем.
И понеже бройката ни е големичка,да не се сърдите,ако поръчката ви се бави!
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

Идваме,идваме ............ :haplio: :dance: :beer2:
antonypopov
Обратна връзка:

Мнение от antonypopov »

Уточнете, ако може, каде е тази кръчма. Да не званим по телефоните, а пак и нямаме ваши номера. Не че няма да я намерим но за по-лесно.
Аватар
janyz

Hi

Мнение от janyz »

Az shte se svarza po telefona s Linko ,za da podgotvi edin "ekskurzovod" za Sofiiskata grupa ! ne vazrazjavate , NALI ? :beer: :beer:
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Здравйте!!! и от нас.
Ние сме от Софииската група и ще присъстваме на тази среща.Искаме само да помолим някой от пловдивчани,който се заел с организацията на срещата да даде някаъв тел. номер.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

http://www.bgmaps.com/services/links/li ... 72d609a20c

Ето къде се намира улицата!Това за пловдивчани, разбира се! :wink:
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Не се притеснявайте, ще измислим как да ви заведем до мястото на срещата. Няма да ви оставим без човек, който да ви ориентира. От гарата е на 5 мин., но за колите мъничко ще им се увеличи пътя, защото ще се изкачат по бетонния мост, който е до централна гара, след това ще се завие до халите на "Кичук Париж" и от там само направо и се достига близо до големият парк. За гостите извън Пловдив, ще се уговорим как да ви посрещнем. А тези, които са от Пловдив, ако все още не се ориентирате, пишете ми.
coolcoldy, пращам ти ЛС.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Внимание!!!
ЗАВЕДЕНИЕТО НЕ СЕ НАМИРА В КРЪГЧЕТО НА КАРТАТА !!!!
В действителност е около 600 м по-вдясно по улицата- като гледате така картата или малко по на североизток, ако сте добре с посоките... :wink:
И да добавя... Не се притеснявайте - заведението не изисква фракове с папионки и вечерни тоалети... :lol: Който иска може да дойде по шорти и потник - ако е привърженик на моржуването... :lol:
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Ще се опитам да обясня, за да се ориентират по-добре все още неориентираните, които ще са с коли.

1. От бул. Христо Ботев се изкачвате по бетонния мост и се движите по ул. Македония
2. Завивате надясно по ул. Бяло море (ще видите реставрираната и вече красива сградата на бившите хали на кв. Кичук Париж).
3. Непосредствено след сградата на тези хали завивате отново надясно и излизате на кръстовището на ул. Димитър Талев с ул. Калиакра.
4. Тръгвате по ул. Калиакра и след лек завой наляво, което е като естествено продължение на улицата, навлизате в бул. Академик Петър Динеков.
5. Вече сте на търсенета улица. Движите само напред и ще видите вдясно заведението.

Успех в намирането! :D
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Допълвам: Точно срещу заведението от другата страна на улицата има парк - не много голям, но си го бива!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Идвайте да се видим,че във вторник отлитаме.
Tany

Мнение от Tany »

Малее, не е за вярване да изпусна такъв купон. Не ситга, че срещата е в родния ми град ами и в махалата :) Аз живеех на ул. Студенец
Наздраве на всички ентусиасти :beer:
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Ние със съпруга ми с още едно семейство можем да посрещнем пристигащите извън града. Така че, ако ми пратите ЛС, че искате - ще го направим, а от От Стара Загора и от Гълъбово - пратете ми ЛС + телефон за връзка, за да разберем от коя страна ще влезете в Пловдив, ще ви чакаме и ще изиграем ролята на екскурзоводи. Чакам да ми пишете...

ОТ СЛИВЕН ЩЕ ИДВАТЕ ЛИ?
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Има карти няма страшно с помощта на пловдивчани вече знам как се стига до заведението, но все пак може да звъннем като се изгубим :lol:
compaq

Мнение от compaq »

Kpetrov написа:...но все пак може да звъннем като се изгубим :lol:
Ако се изгубите в Пловдив ....добър виц ще излезе :D :D :D Вземете да се застраховате с някой гид :wink:
Заключено