Ще се състои на 27.03. 12.30-13ч.Заведението е р-т"Свети Николай Чудотворец"в Пловдив.Намира се на ул."Академик Петър Динеков"№20.
Пловдивчани да си го търсят на картата.Гостите да се обадят да им назначим по 1 екскурзовод и ескорт. Носете си светена вода,eau de vie се предлага в заведението.
Ще се радваме да се запознаем.
И понеже бройката ни е големичка,да не се сърдите,ако поръчката ви се бави!
Здравйте!!! и от нас.
Ние сме от Софииската група и ще присъстваме на тази среща.Искаме само да помолим някой от пловдивчани,който се заел с организацията на срещата да даде някаъв тел. номер.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Ето къде се намира улицата!Това за пловдивчани, разбира се!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Не се притеснявайте, ще измислим как да ви заведем до мястото на срещата. Няма да ви оставим без човек, който да ви ориентира. От гарата е на 5 мин., но за колите мъничко ще им се увеличи пътя, защото ще се изкачат по бетонния мост, който е до централна гара, след това ще се завие до халите на "Кичук Париж" и от там само направо и се достига близо до големият парк. За гостите извън Пловдив, ще се уговорим как да ви посрещнем. А тези, които са от Пловдив, ако все още не се ориентирате, пишете ми.
coolcoldy, пращам ти ЛС.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Внимание!!!
ЗАВЕДЕНИЕТО НЕ СЕ НАМИРА В КРЪГЧЕТО НА КАРТАТА !!!!
В действителност е около 600 м по-вдясно по улицата- като гледате така картата или малко по на североизток, ако сте добре с посоките...
И да добавя... Не се притеснявайте - заведението не изисква фракове с папионки и вечерни тоалети... Който иска може да дойде по шорти и потник - ако е привърженик на моржуването...
Ще се опитам да обясня, за да се ориентират по-добре все още неориентираните, които ще са с коли.
1. От бул. Христо Ботев се изкачвате по бетонния мост и се движите по ул. Македония
2. Завивате надясно по ул. Бяло море (ще видите реставрираната и вече красива сградата на бившите хали на кв. Кичук Париж).
3. Непосредствено след сградата на тези хали завивате отново надясно и излизате на кръстовището на ул. Димитър Талев с ул. Калиакра.
4. Тръгвате по ул. Калиакра и след лек завой наляво, което е като естествено продължение на улицата, навлизате в бул. Академик Петър Динеков.
5. Вече сте на търсенета улица. Движите само напред и ще видите вдясно заведението.
Успех в намирането!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Малее, не е за вярване да изпусна такъв купон. Не ситга, че срещата е в родния ми град ами и в махалата Аз живеех на ул. Студенец
Наздраве на всички ентусиасти
Ние със съпруга ми с още едно семейство можем да посрещнем пристигащите извън града. Така че, ако ми пратите ЛС, че искате - ще го направим, а от От Стара Загора и от Гълъбово - пратете ми ЛС + телефон за връзка, за да разберем от коя страна ще влезете в Пловдив, ще ви чакаме и ще изиграем ролята на екскурзоводи. Чакам да ми пишете...
ОТ СЛИВЕН ЩЕ ИДВАТЕ ЛИ?