Проблем ли е казармата ?
Проблем ли е казармата ?
Драги съфорумници,проблемът който ме вълнува е свързан с факта,че не съм служил в армията. Уволних се по болест,не че съм гърбав,но както тогава , така и сега мисля че престоя там е загуба на време . С две думи,въпросът ми е : Има ли някой представа дали не би представлявало трудност или пречка за потенциалната ми кандидатура ?
Зад всяка една истина , се крие , една друга , различна и окончателна !
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не се притеснявай. Няма такова изискване мъжете задължително да са отслужили наборната си военна служба.
А за установяване здравословното състояние на кандидата се извършват медицински изследвания, които са единствено миродавни за процедурата по емиграция.
А за установяване здравословното състояние на кандидата се извършват медицински изследвания, които са единствено миродавни за процедурата по емиграция.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
treta armiya
problem e samo ako si slugil v balgarskata narodna armiya, sthoto osthe ne sam si opravil nervite ot varshavskiya dogovor. no ne vliyae po nikakav nachin na intervyuto
Hi
Juliane ne se pritesnjavai -i az ne sam sluzil(osvoboden sam) ! Pishesh v grafata ,che si osvoboden i tolkoz ! Nikoi ne mi e izkal nikakav dokument !!!!
I eto, veche imam i VIZA !!!!!!!
Uspeh !!!!

Uspeh !!!!