Kak da se dokopame do Kanada ot USA?
-
- Обратна връзка:
Kak da se dokopame do Kanada ot USA?
Ako njakoj ot vas mu e minavala podobna idea i e uspjal da ja realizira, mola da spodeli opita si! Imam slednija kazus: pristiga6 s viza za studentska brigada v usa, dokopva6 se do kanada i kandidatstva6 za perminant resistance, kak moge da stane tova? Priemam vsjakakvi predlogenija, kolkoto i 6antavi da sa te!
Я не се занимавай с глупости! Как мислиш че ще се "докопаш" до Канада?Това не е да отидеш на гости при баба си!Потърси някакъв по реалистичен вариант.Номера с рефюжитата се изтърка много, а като прибавим и незаконно влизане, и то откъм САЩ по вероятно е да загазиш!
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Re: Kak da se dokopame do Kanada ot USA?
Предполагам, че все пак си искал да кажеш "permanent residence"sagitarious написа:...pristiga6 s viza za studentska brigada v usa, dokopva6 se do kanada i kandidatstva6 za perminant resistance, kak moge da stane tova?...

Не може. От известно време има спогодба между Щатите и Канада, че ако някой иска да се обяви за беглец (refugee), то трябва да го направи в първата от двете държави в която влезе. Т.е., ако успееш да влезеш в Канада и се опиташ да се обявиш за беглец, ще те върнат обратно в Щатите да се обявиш за беглец там.
Obey gravity ... It's the law!
Re: Kak da se dokopame do Kanada ot USA?
много сладко звучиsagitarious написа:Ako njakoj ot vas mu e minavala podobna idea i e uspjal da ja realizira, mola da spodeli opita si! Imam slednija kazus: pristiga6 s viza za studentska brigada v usa, dokopva6 se do kanada i kandidatstva6 za perminant resistance, kak moge da stane tova? Priemam vsjakakvi predlogenija, kolkoto i 6antavi da sa te!

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
cool !!!!!! сори,ама не ти отива на администратор да правиш такива изявления,но тък ме накефи максимално.Защо не се откажеш от администратортвото,да си влезеш пак в старата кожа,че да стане пак весело тукKuma Lisa написа:"Kak da se dokopame do Kanada ot USA?"
Коп-коп... (сори, не можах да се сдържа)

- darklady
- Непокорна
И не само тя! Я, да се откажат повечето, за да е истински весело! С тези длъжности, които ги възпират да отпуснат фантазията си, губи цялата аудитория!goliama mechka написа:.Защо не се откажеш от администратортвото,да си влезеш пак в старата кожа,че да стане пак весело тук![]()
![]()

Върнете се отново при народа!

Невъзможното е предизвикателство!
goliama mechka, аз обещах на един виден форумец да се държа както преди, което всъщност е добре, защото не мога да си сдържам простотията вече, избиваааа

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.