razocharovani li ste ot Canada
може ново лого да турим за Канада: Канада-страната на пестеливостта
принципа е нещо докато не се разпадне да не се бара- примерно рейсовете от 1900 и балканската година, ел.стълбове от времето преди първата световна, касови апарати от времето на 1990 година в БГ, току що изхвърлени телевизори Сони по улиците от 1960 година...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
интелигетна интерпетация на тема развиване, поздравления! има наистина какво да научи човек от теб.huba написа:Toncho, tia klisheta gi zapazi za tia deto sa v Bg i chakat rozovi prikazki za leka nosht deca. :)toncho написа:Ами според мен това и е "особеното" - дала ти е шанс да дойдеш и да се реализираш и развиваш. Ако можеш разбира се.huba написа:Za momenta sam tuk, no imam li druga vazmojnost vednaga bih zaminala.
...
Canada ne nito ada, nito pak raia.Prosto nishto osobeno.
Ti ako ne beshe doshal v Canada kakav shteshe da si: nerazvit,nedorazvit ili slabo razvit? :D :D :D
Zashtoto na men ne mi triabva Canada za da presledvam celite i mechtite si.Ili kazano na tvoi ezik, kadeto i da otida shte si napravia edna "Canada" i shte si postigna nachertanoto.Ako mojesh da me razberesh razbira se. :D :D :D
не ти трябава канада ама не само че си се домъкнала до тук ами и си седиш, нали. изобщо бие ми малко на кухота да вървиш така срещу себе си и да пилееш таланта си на такова безлично място. но ти сигурно си открила тайната на живота която ние простосмъртните никога няма да проумеем.
Изглежда, че навсякъде можеш да направиш своята "канада", само в канада не можеш..... Защо ли това ми се вижда налудничаво?
Хуба, приеми най-дълбоките ми извинения че има хора, в частност ще говоря за мен, че съм намерил смисъл да дойда и най-вече да остана тук - в Канада - мястото което на теб не ти трябва, защото е много под твоето ниво. Намери сили да простиш на нас - тези които не толкова умни колкото теб и се задоволяваме с подобна посредственост и имаме неблагоразумието да споделим различната ни от твоята гледна точка.
Последно промяна от toncho на Чет Мар 24, 2005 3:18 pm, променено общо 2 пъти.
- Lub0
- Обратна връзка:
Ето това ти е проблема, ако беше я намерил, примерно за 30 CAD/час, надали щеше да ги пишеш такива.Момкото написа:намерих си работа по специалноста в България
за 12 CAD/час на пълен работен ден и 35 дни платен отпуск.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Добре бе Любо, 4акай да я видиме твойта Канада - sys-adim си бил, 30КАД си бил земал на 4ас - мале, мале, мноо зле таз Канада ве?
Или тебе ниакаъв те няма в твоита професия, или в Канада нищо не плащат, щот тук в УСА ако имаш опит в тази спец. - към 80,000 АМЕРИКАНСКИ долара ше земаш на година...
Я ми обясни що не си отишъл да ба4каш в УСА тогава? И не ми казвай 4е е заради 4истият въздух...
Или тебе ниакаъв те няма в твоита професия, или в Канада нищо не плащат, щот тук в УСА ако имаш опит в тази спец. - към 80,000 АМЕРИКАНСКИ долара ше земаш на година...
Я ми обясни що не си отишъл да ба4каш в УСА тогава? И не ми казвай 4е е заради 4истият въздух...

T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
E, не е засягай де, нищо толкова лошо не е станало, 4е два пъти подред да постваш...не си успял да пробиеш - не си, сега какво, няма да те плюеме я. Ти си този който спомена 30-те КАД, аз заради тва така викам, ако беше казал 4е правиш 100 КАД - 100 щях да кажа...
T&C of my opinion:
Бат Любо,Lub0 написа:Много ви обичам такива, дето ми обяснявате каква заплата взимам какви коли карам и къде живея, че и колко съм напред/назад с материала в професията :)
ти май си забравил че е въпрос на чест истинският българин да знае всичко.
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
Ами я като си толкова добре и напред с материала - вземи 2-3 българ4ета при тебе и те да са така?
Не?
Що?
Не ставали така лесно нещата?
Ми що? Те си имат оптита и вси4ко?
Няма работни места?
Ааа...Сега разбирам...Аз явно с грешни впе4атления съм останал...
Не?
Що?
Няма работни места?
T&C of my opinion:
Дюдиии, ти си нъмбър уанBG-Dude написа:Ами я като си толкова добре и напред с материала - вземи 2-3 българ4ета при тебе и те да са така?
Не?
Що?
Няма работни места?