СПЕШНО!!! СПЕШНО!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
НИКИ

СПЕШНО!!! СПЕШНО!!!

Мнение от НИКИ »

Молбата ми е към Монтреалци.
Разбрах, че в Монтреал работят две българки в агенции за самолетни билети. Моля ви, ако някой знае телефоноте им да ми ги напише. Спешно е!!!!
Благодаря ви предварително.
kakapana

Мнение от kakapana »

Галя-(514)878-0000 1-800-897-1242 ,Ева (514)861-5222 ,Зара (514) 288-0830 1-800-667-0830.Това са трите.
KATYA

Работа в туризма!!!

Мнение от KATYA »

Така ми се иска и аз да работя в сферата на туризма!! Има ли кой да ме ориентира как да стане това!! Още повече, че това го работя от няколко години!!! НЕLP !!!!!!
KISS
Аватар
vik

Мнение от vik »

tuk ima niakoi obiavi na turisticheski agentzii..
http://www.forumbulgare.ca/pages/septem ... sing.shtml
lupoel
Обратна връзка:

Lubo

Мнение от lupoel »

Niki,ti da ne si idva6?
НИКИ

Мнение от НИКИ »

Благодаря на какапана за бързия отговор!
Любо, като се прибера(все още не е сигурно на 100%) ще ти се обадя.
KATYA

Има ли хора които искат да се връщат!!

Мнение от KATYA »

НЕ ГО ПРАВЕТЕ !!!
KISS
lupoel
Обратна връзка:

Otg

Мнение от lupoel »

Ti si poludql!!!
bateto

Мнение от bateto »

Katya,ako kam sferata na turizma smyatash gotvene,miene na chinii ,servirane to tuk ima mnogo rabota i kakto navsyakade po sveta e nay nisko platena ,ako iskash da si na poziciya menadger,togava veche ste tryabva da izkarash nay malkoto koleg po turizam i 5,6g. chirakuvane za da stignesh do 25-27000 godishna zaplata .Za recepcionistka v nyakoy hotel nyama da te vzemat bez licenz,t.e. i tuk si tryabva nyakoya idruga godina uchene,zaplashtaneto e 9-10d. na chas.Az sam s IMT ot Varna i 10g.stag v Balkanturist-hotelierstvo i restorantyorstvo,rabotil sam v elitni hoteli,vkl. i v chugbina ,t.e poznavam moge da se kage dobre zanayata i v nachaloto misleh da se nasocha v taya oblast,no kakto sama znaesh v taya oblast zapochvash katereneto na stalbichkata ot kota 0 dokato stignesh do nyakoya men. poziciya moge da ti otneme 10g.i po veche,a na tiya godini da si momiche za vsichko edva li ste te ustroi.Osven tova perfektnoto vladeene na dvata ezika .Mogesh da si otvorish chasten biznes/restorantyorstvo/ ,no e svarzano s mnogo sredstva ,za tur. agenciya sshto ste ti tryabva licenz,t.e da izkarash koleg i da porabotish pri nyakogo da hvanesh zanayata .
НИКИ

Мнение от НИКИ »

Любо, луд не луд, всеки има право на избор. И най-важното е къде човек се чувства добре и пълноценен. Ама айде другата седмица да си поговорим повече на тази тема.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

НИКИ написа:Любо, луд не луд, всеки има право на избор. И най-важното е къде човек се чувства добре и пълноценен. ...
I az mislia kato teb !!!

Horata, koito prawiat silni izkawania po powod na re6enieto ti, nadali mogat da te razberat :roll:.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
KATYA

За туризма в Канада!!

Мнение от KATYA »

До БАТЕТО !!!
Дали бих могла да си намеря работа в някоя агенция, която продава самолетни билети например!! В България курса е 1000 лева=500 евро, а казват,че дипломата е международна!! За двата перфектни езика мисля че съм на ниво 4 по шестобалната система,но уча много прилежно!! То сигурно и чинии ще започна да мия, но все пак много ми е интересно колко струва лиценза за туристическа дейност! Приблизително!! Все пак имам такъв лиценз в България и по-нашите стандарти 5000 лв= 2500 евро не са малко пари!!
Ако можеш пиши ми на e-mail:
ekaterina_zapryanova@yahoo.com
KISS
lupoel
Обратна връзка:

Re

Мнение от lupoel »

Niki,iz4akai i nie da doidem i togava 6te misli6 za vra6tane!Ne barzai!!!
Заключено