хартия А4 (#2)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

anxeli написа:Чудно защо си мислиш че трябва да се разпишеш на всяка цена навсякъде :roll: ? Да си чувал за различни стандарти ? Да знаеш случайно колко на колко см. е А4 и колко купищата хартия в Стапълс ? :roll: :roll: :roll:
Zashto triabva da se razpisha navsiakade??? Ami zashtoto misleh, che tova e forum. Zashtoto misleh, che moga da pomogna. Zashtoto mislia, che mestata, koito sam posochil znaqt po-dobre standartite dori i ot teb.

Zashtoto zakriha "chastnia forum" na Botzo, kadeto nikoi ne mi kazvashe zashto sam pishel.

A ti kakav si be bratche, che me pitash takviz neshta, deto izobshto ne sa za patine, zashtoto sa dosta previshavashti granicite na neogranichenata naglost????? A?????
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

gez написа:
A ti kakav si be bratche, che me pitash takviz neshta, deto izobshto ne sa za patine, zashtoto sa dosta previshavashti granicite na neogranichenata naglost????? A?????
Гец, ако обичаш, придържай се към темата, а недей прави коментари на участващите в нея - не е по правилата.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Koko написа:
gez написа:
Гец, ако обичаш, придържай се към темата, а недей прави коментари на участващите в нея - не е по правилата.
Koko, sajaliavam no tova veche e varha na sladoleda. Naistina, naistina ne sam ochakval tova, ne i ot teb...Ne moje da bade - kaji mi chestno - ne triabvashe li da kajesh sashtite dumi na kolegata, predi men?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

gez написа: Koko, sajaliavam no tova veche e varha na sladoleda. Naistina, naistina ne sam ochakval tova, ne i ot teb...Ne moje da bade - kaji mi chestno - ne triabvashe li da kajesh sashtite dumi na kolegata, predi men?
Значи Гец, първо конкретно по темата - написаното от Anxeli си е съвсем по темата и според мен това което тя се опитала да ти каже е че за пореден път пишеш неща които или не са съвсем верни или поне не си си направил труда да провериш. А това не е особено коректно към автора на постинга. Освен това тя ти е задала и един два конкретни въпроса пак по темата, а ти вместо да отговориш на въпросите й започваш личен конфликт.

Като принципно положение – време е да си дадеш сметка че във форума доста неща се промениха през времето което те нямаше и съответно да се адаптираш към промените. От тази гледна точка, за да си спестиш бъдещи разочарования, мисля че няма да е лошо да прояваваш малко повече толератност и уважение към мнението на останалите участници. Разпалването на личностни конфликтни няма да бъде толерирано, без значение кои са участниците в тях.

Оставям ти и като тема за размисъл въпроса защо напоследък се получава така че като напишеш нещо, след тебе трябва да се включат два или трима други участника от форума за да обяснят защо написаното от тебе не е вярно или поне да уточнят какво точно си имал предвид.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Koe ne e verno Koko, che v Staples niamat A4, ili che v Misisaga niama Staples...xa.. :shock:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

gez написа:Koe ne e verno Koko, che v Staples niamat A4, ili che v Misisaga niama Staples...xa.. :shock:
Ясно, само си загубих времето да обяснявам, но няма кой да чуе.
Гец приеми написаното по-горе като официална забележка да спазваш правилата и да не се заяждаш с останалите членове на форума.
Заключено