dissidente написа:Mislia, 4e s tozi ti posting samo podtvurjdavash tova, koeto vsi4ki silno podosirat ili ve4e znaiat, a imenno, 4e vulkut kozinata si meni, nrava-ne !HisShadow написа:Dessidente,
1. ti ne jiveesh v huvab kvartal - plato Mont Royal e edin ot prestijnite kvartali, no ti jiveesh pod naem v nai-starata i grozna tshast - tam kadeto sa lumpenite i neuspialite "talanti", izhvarlenite sprintsovkite okolo doma ti edva li ti pozvoliavat da zabravish tozi fakt
2. ti ne si bogata - za povetshe ot 3 godini v Montreal ti niamash dori kola, kakvo govoria - ti niamash dori televizor
3. edva li ima niakoi , koito da zavijna na podobno polojenie![]()
Da, jiveia v tozi kvartal, no za tvoe goliamo sujalenie, vle4ugo kato tebe nikoga niama da bude pokaneno v moia dom, za da vidi dali e grozen ili dali ima sprinzovki okolo nego. (4udia se vuobshte tova puk otkude go izmisli)
TV niamam i sum gorda da go kaja: vmesto da se vdiotivam pred tukashnite reklami (kato te gledam teb, resultata me plashi!) az si izpolzvam vremeto kato hodia na kino, konzerti i na sreshti s priateli! Ne o4akavam oba4e ti da go razberesh: vijdam kolko si negramoten i kolko te e ozlobila samotata. 4udia se ti vuobshte imash li priateli ?! Edva li, koi bi te turpial izpulnen s tolkova mnogo zlu4?
![]()
Kola sushto niamam zashtoto ne mi e neobhodima: kogato imam nujda da se pridvija si hvashtam taxi ili si vsemam kola pod naem. Tova e izbor, koito men me ustroiva napulno.![]()
![]()
Kolko do zavistta, za razlika ot teb az ne iskam nikoi da mi zavijda ! Ako iskah da se bia v gurdite kakvi materialni pridobivki imam, shtiah da go napravia mnogo otdavna, togava, kogato ti oshte ne si i podosiral za sushtestvuvaneto na tozi forum! :idea: Samo 4e tova nikoga ne e bila moia zel ! Oshte po-malko pretendiram, 4e sum bogata ( niamam si ideia otkude puk go izmisli), no opredeleno jiveia spokoino (ako dobre si spomniam, ti dori se natiskashe da mi stvash s4tovoditel) ! Tova dori ne e svurzano tolkova s pari, a s fakta, 4e imam duhovni stremeji priateli okolo sebe si, no tova ti ne mojesh da go shvanesh ! Iavno za tova i durjish tolkova na veshti kato TV-to i kolata, koito mejdu drugoto tuk suvsem ne sa lux: iavno pri lipstata na duhovni zennosti i priateli v tvoia jivot, sushtestvuvaneto ti se resumira edinstveno v tursene na materialni pridobivki...
Znaesh li, jal mi e oba4e za teb!Samo edin mnogo samoten i nerealisiral se 4ovek moje da se durji po na4ina, po koito go pravish ti ! Dori vuv foruma niama 4ovek, koito da te haresva (pusni anketa, ako ne mi viarvash :idea: )... Jalko da e si tolkova neobi4an ot drugite, ne znam samo dali si obiasniavash zashto ...
Posledno: niamam jelanie da se zaniamavam s teb, a i podobni razgovori za tova na koi mu e po-goliama p**** ne sa mi po vkusa. Taka 4e kakvoto i da napishesh ottuk natak si ostava za teb. 4udia se samo do koga Plamen shte te turpi ?!
"Siroko skroeni" balgari - koito ima izlishen TV ili kolitsa ... mi, ima nujdaeshti se