Vapros za turisticheska viza

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
marko1

Vapros za turisticheska viza

Мнение от marko1 »

Bih iskal da izpratia pokana na moiata priatelka da mi pogostuva za malko.Niakoi ima li predstava kak se procedira v tozi sluchai i izobshto kakvi varianti osven turisticheskata viza ima?
Blagodaria na vsichki predvaritelno.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Vapros za turisticheska viza

Мнение от VanBC »

marko1 написа:...i izobshto kakvi varianti osven turisticheskata viza ima?...
Зависи с каква цел я каниш. Ако е само да ти погостува няколко седмици и след това да се върне в БГ, туристическата виза е единствения вариант. Ако целта е да остане в Канада, може да има и други варианти, но трябва да дадеш повече подробности ...
Obey gravity ... It's the law!
marko1

Re: Vapros za turisticheska viza

Мнение от marko1 »

VanBC написа:
marko1 написа:...i izobshto kakvi varianti osven turisticheskata viza ima?...
Зависи с каква цел я каниш. Ако е само да ти погостува няколко седмици и след това да се върне в БГ, туристическата виза е единствения вариант. Ако целта е да остане в Канада, може да има и други варианти, но трябва да дадеш повече подробности ...
Da,tochno tova e celta.Samo che dosta hora mi kazvat,che veroiatnostta da poluchi otkaz e pochti 100% :(
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Съжалявам, но пак не разбрах каква е целта. Да остане в Канада ли?
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

VanBC написа:Съжалявам, но пак не разбрах каква е целта. Да остане в Канада ли?
целта няма да можем да я разберем поради факта че почти сигурно ще и откажат виза :D четирима познати имам, и на четиримата отказаха. ако си обаче над 60 годишен със сигурност ще ти дадат.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
marko1

Мнение от marko1 »

Celta pone za momenta e prosto da doide v Kanada za malko za da badem zaedno.Dosta hora mi kazaha,che nai-veroiatno shte i otkajat turisticheska viza.
A kak stoi vaprosa s common-law partner?Kakvi dokumenti triabva da se izvadiat za da se dokaje common-law partnership?
Villi

Мнение от Villi »

marko1 написа:Celta pone za momenta e prosto da doide v Kanada za malko za da badem zaedno.Dosta hora mi kazaha,che nai-veroiatno shte i otkajat turisticheska viza.
A kak stoi vaprosa s common-law partner?Kakvi dokumenti triabva da se izvadiat za da se dokaje common-law partnership?
В Канада това се доказва чрез подписването на common-law union, заверен при нотариус.

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... M5409E.PDF

можете да използвате адресна регистрация, банкови сметки и карти, общ имот и всичко което ви свърза и можете да докажете разбира се.

Kusmet
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
marko1

Мнение от marko1 »

Villi написа:
marko1 написа:Celta pone za momenta e prosto da doide v Kanada za malko za da badem zaedno.Dosta hora mi kazaha,che nai-veroiatno shte i otkajat turisticheska viza.
В Канада това се доказва чрез подписването на common-law union, заверен при нотариус.

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... M5409E.PDF

можете да използвате адресна регистрация, банкови сметки и карти, общ имот и всичко което ви свърза и можете да докажете разбира се.

Kusmet
Moje li takav dokument da bade podpisan pri polojenie,che az sam tuk,a tia e v BG?
Заключено