Pomognete mi s info....
Pomognete mi s info....
izkam da popitam dali e vazmojno da proveda procedurata za imigrciq za Qvebek ot Anglia ,zashtoto moge da mi se otdade vazmognost da zamina dulgosro4no za tam ( az v momenta sum v BG) i ako niakoi ima polezna informaciq po vaprosa shte sum mu blagodaren da q spodeli
Re: Pomognete mi s info....
Колко е това дългосрочно? Мисля че имаше някакво изискване да си пребивавал в съответната държава, в твоя случай Англия, поне една година за да можеш да кандидастваш в консулството отговарящо за тази държава. Все пак не е лошо този срок да го провериш отново.svilen_m написа:izkam da popitam dali e vazmojno da proveda procedurata za imigrciq za Qvebek ot Anglia ,zashtoto moge da mi se otdade vazmognost da zamina dulgosro4no za tam ( az v momenta sum v BG) i ako niakoi ima polezna informaciq po vaprosa shte sum mu blagodaren da q spodeli
Според сайта за Квебек пребиваващите в Англия трябва да подават документи в консулството в Париж. Може би най-добре е ако имаш късмета да отидеш в Англия, оттам да се свършеш с консулството в Париж - те ще ти кажат със сигурност дали можеш да подадеш документи при тях или трябва да подадеш другаде, т.е. във Виена.