Aide zdrasti
Tuka gledam polovinata temi - samo za sreshti pusnati...Sofia, Plovdiv, Varna, Ruse, Burgaz i kade li ne.
Ta si vikam - zashto da ne napravim sreshta v Montreal? Moje i v Toronto. Ama nai-mnogo sa horata uj v Montreal, che zatova tam mi izglejda nai-dobre. Ta kakvo shte kajete? Sreshta v Montreal drugia mesec???
Gez
Ми то хубаво, ама най-вероятно за такава среща е по-подходящо в "Живот в Квебек", та да я прочетат които са в Канада. Освен, ако нямаш в предвид да я видим ние, които скоро ще идваме
Botzo написа:Ми Гецов тя едната среща днес бре момко
Я по добре кажи кога идваш и дай да видим още кой ще идва и каде ще спи за да организираме нещо по-крупно.
Ami Botzo, tq ednata kat e dnes zashto nishto ne kazvate bre? Sega veche sam qdosan - az tazi sedmica smitah da idvam v Montreal, no se otkazah, zaradi vremeto (oshte ne e toplo, az iskam da e toplo) i drugi neshta, koito imam tuka da pravia.
Drugia pat svirnete, che da znaem.
Gez
Надявам се съвсем скоро да ви увеличим групата за ссрещи в Мтл с част от пловдивската група.Ако не се събирате редовно там,време е да започнете ,че ние ще дойдем с навици от Бг-то.А от хубавото трудно се отвиква.