Смятате ли, че м.Декември е неподходящ за пристигане в Кб?
И още задължително ли е човек да нагушва банките, ползвайки услугите им/тр.чек, кредитни карти и т.н./.Живял съм в много по-неспокойна държава /Фр./и нямах никакъв проблем по време на пристигането заради това, че си донесох парите от Бг в кеш.
Смятате ли, че м.Декември е неподходящ за пристигане в Кб?
И още задължително ли е човек да нагушва банките, ползвайки услугите им/тр.чек, кредитни карти и т.н./.Живял съм в много по-неспокойна държава /Фр./и нямах никакъв проблем по време на пристигането заради това, че си донесох парите от Бг в кеш.
Предварително благодаря.
Май наистина е въпрос на личен избор - аз предпочетох да си бъда в България последната Коледа и Нова година преди да тръгна за Канада и не съжалявам за това, но това не значи че не може да се пристигне и през декември. Все пак имай предвид че след 20-ти декември тук народа наистина запразнява и незнам колко лесно би било да се търси квартира или работа през втората половина на месеца. Така че ако искаш да пристигнеш през декември, по-добре гледай да е в началото на месеца.
Няма никакъв проблем да си носиш парите в брой, само внимавай да не ги загубиш или да не те оберат по пътя. Пътническите чекове са доста добър и не толкова скъп вариант, а що се отнася до нагушването на банките - тукашните банки са доста по-изобретателни в това отношение
Nalex написа:Благодаря ти, Коко.
Верно ли е, че за да използваш пътн.чек таксата е 1% от сумата, която искаш да пренесеш?
Ne, ne e verno. (ako triabva da buda konkreten po vyprosa ti.)
A ako triabva da byda po-tochen - Ne, ne e viarno. V BUlbank, sumata e 5 dolara za systaviane na putnicheski chekove bez znachenie dali imash 200 ili 10000 CAD.
Keeper, цар си! Това е доста ценна информация.По този начин наистина е по-удобно да се пренасят пари.
Някой няма ле да се похвали, че е получил писмо за визите?