Dobar Masagist v Toronto
Dobar Masagist v Toronto
Zdraveite,
Zastrahovkata mi pokriva Masagi i bih jelala ako njakoi ot Vas e imal kasmeta da poseti dobar masagist molja Vi daite mi koordinatite .
Blagodarja Vi predvaritelno.
Zastrahovkata mi pokriva Masagi i bih jelala ako njakoi ot Vas e imal kasmeta da poseti dobar masagist molja Vi daite mi koordinatite .
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Re: Dobar Masagist v Toronto
оле,в тази канада какви въпроси ви вълнуват????? Вие там умирате от безпаричие,студ,глад,мизерия,и сега изведнъж-МАСАЖИСТ!!!!!!! нямам думи.Какви са тези застраховки,дето покриват масажи,я питайте в БГ,там дали имат същата услуга от здравната каса?borimira2 написа:Zdraveite,
Това е за окюпейшънъл терапи, и аз имам, ако работата ти е монотонна, натоватваш определени мускули и стоиш дълго време в една поза можеш да клаймваш пари за шиатцу, кайропрактър, акупунктура и т.н. Има си лимити естествено, не си мисли че ни масажират три пъти седмично :rotaeye: !
Циганите - на Сатурн !
Mechka ....
... I takiva vaprosi ni valnuvat
Ako umirahme ot stud, bezparichie glad i mizeria njamashe da sme oshte v tozi forum i da pishem ot Canada nai-malkoto shtjahme da se varnem obratno:) Taka, che ne slushai koi kakvo se oplakva. Nie balgarite obichame po princip mnogo da se oplakvame, to si ni e balkanski sindrom :idea: .
To tuka mai vseki si plashta dopalnitelno (ili ot rabotatata mu plashtat) private zastrahovka), taka sravnenie sas zdravnata kasa v BG ne e udachno. Govorime za razlichni neshta. A i da dopalnja te ne ti poemat tzelia masaj a opredelen %.
BATETO az minalata godina kato se vrasthah ot ski ot Banff, na letishteto v Calgary i edinstvenoto koeto imah nujda beshe edin gotin masaj.
I imah goljam kasmet popadnah na strahotna masajistka nekakva ot Asia beshe strahotna... no ne jiveja tam za sajalenie:((
... I takiva vaprosi ni valnuvat

To tuka mai vseki si plashta dopalnitelno (ili ot rabotatata mu plashtat) private zastrahovka), taka sravnenie sas zdravnata kasa v BG ne e udachno. Govorime za razlichni neshta. A i da dopalnja te ne ti poemat tzelia masaj a opredelen %.
BATETO az minalata godina kato se vrasthah ot ski ot Banff, na letishteto v Calgary i edinstvenoto koeto imah nujda beshe edin gotin masaj.
I imah goljam kasmet popadnah na strahotna masajistka nekakva ot Asia beshe strahotna... no ne jiveja tam za sajalenie:((
eee, mnogo ясно че ще е от Азияborimira2 написа:...I imah goljam kasmet popadnah na strahotna masajistka nekakva ot Asia beshe strahotna... no ne jiveja tam za sajalenie:((

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ами как ще е без пари,при вас сирнето е по-скъпо по златото,нали е вносно.bateto написа:Абе Мечка ти д не си помисли ,че сиренето в Канада е без пари.Една професионална масжистка върви от 160 до 240 на час.Нема такива работи брат за две бири и музиката да свири ,реален капитализъм.