1111

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Botzo

1111

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Нед Фев 22, 2004 10:22 pm, променено общо 1 път.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

E gatiii i diskriminaciata

Мнение от shnorhela »

Plameneee vij gi horata s kakvi nikove vlizat (az nishto naprotiv niamam sreshtu horata de :) ) drugi psuvat, a moite dumi i podpisi filtrirash kogato opisvam estestvenia proces na otdeliane na obrabotenata hrana ot choveshkoto tialo. Ama ajde to koga li ne e imalo shurobadjanashtina sred bulgarite :wink:
Сти4

Мнение от Сти4 »

11111111111111111
Песимист- добре осведомен оптимист
Аватар
Гой

21

Мнение от Гой »

2222211111

П.С.Темата е ценна и актуална.Призовавам всички да се включат ,за да я поддържаме най-отгоре!
Mtl Гой
Plamen

Мнение от Plamen »

HisShadow, мойто момче, ако не знаеш да ти кажа че аз съм човека дето може да каже кой кой е в този форум...особено ако се регистрира 2 или както тебе 3 пъти и пише от един и същи компютър...та да ти кажа че ако не престанеш да се правиш на отворен и не се опиташ да си спомниш какво те е учила майка ти първите 7 години просто ще те изключа от форума без да ми мигне окото...вече няколко пъти те предупредих да не ползваш няколко НИК-а...повече няма да си губя времето с тебе
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Vojde,
a koi togava e DaniK, i ot kade pishe ?
:-)
pomoli niakoi da ti obiasni za PROXY serveri, NAT i pr. takiva neshta
a ako ima niakoi, koito izvaobshte da ne e naisno kakvo stava - tova si ti, poviarvai mi (vervaite mi, predi 800 dni govorihme za tova)
osven tova az taka se kazvam - Kurdo Kolenkov, no moje da sam i DaniK ili Dodo ... kazva li ti nekoi, a e oshte rano da se kaje - sled oshte 800 dni shte stane iasno
Plamen

Мнение от Plamen »

Добре де ти не си ДаниК, не си Додо, не си Оня симпатичен прякор, обаче всички пишете от един и същи компютър...е, това съобщение си го писал от друго ІР, но това не променя нищо...
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Vojde, az ne davam bezplatni saveti, no mojesh da pitash ssttoo, po tezi vaprossi, ima edin kup PROXY serveri, koito sa dostapni ot vsiakade, taka tshe ako iskam da me vijdash s razlitshni IP-ta ne mi e problem.Edno i sashto IP ne oznatshava edin comp.
osven tova, kakav e problema da imam niakolko nick-a, v agreement-ana foruma nikade ne si napissal tshe e priemliv samo edin nick
ima drugi natshini za da si siguren tshe ti pishat ot edno i sashto pc (pitai ssttoo da ti razkaje za coockies i pr., te razbira se mogat da se exportvat, no .... abe ssttoo shte ti gi razkrie tezi taini)

le-le boje, naposledak kadeto i da se izhratshish vse na razbiratshi popada.... kvo li shte e da otvorim duma za elektroinstalatsii i da ti dam 2-3 saveta za tiah

osven tova ima dosta (e pone 4-5) , koito pishat s niakolko nick-a
Последно промяна от HisShadow на Съб Окт 25, 2003 11:38 am, променено общо 1 път.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Goi, temata naistina e interesna, kak bi otgovoril na tova:

11111
2222
333
44
5
------
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

HisShadow ili kakvoto i da si.

Kakvo iskash da postignesh, kakva ti e celta?
Nali iskash da pomagash? Razbrahme veche, che si mnogo umen i za vsichko te biva.
Koga shte spresh da se zaiajdash?
HisShadow

Мнение от HisShadow »

kogato sprete da diskriminirate hora kato DaniK i sprete da lajete (tova se otnassia za redovnite pissatshi)

i, mnogo te molia - ne mi davai otsenki
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Izobshto ne mi se moli, ako obichash.
Sega razbiram, che si borec za pravda. sigurno shte se preborish s nespravedlivostite...

No nai-dobre otidi na lekar, dano toi ti pomogne.
Na men pone mi pisna da ti cheta prostotiite.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

HisShadow написа:kogato sprete da diskriminirate hora kato DaniK i sprete da lajete (tova se otnassia za redovnite pissatshi)

i, mnogo te molia - ne mi davai otsenki
Ти си този дето много обича да дава оценки на останалите, така че не се прави на ощипана госпожица.
Интересно как може да бъде дискриминиран някой който дори не се регистрирал официално във форума.
А също не е лошо като твърдиш че някой лъже да бъдеш по-конкретен, че иначе така е много лесно да се обвиняват всички, но нали знаеш хубавата мисъл "Всички значи никой".
HisShadow

Мнение от HisShadow »

dadeno niama da ti se molia, shte ti go kaja v stila koito e po-bizak do nivoto ti: Ako gluposta mojeshe da leti - ti shteshe da si mejdukontinentalna raketa
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Ama bravo be sladuk, napravo me ubi s tova za raketata.
Obache izviniavai, no niama da moga poveche da si igraia s teb. Ne iskam da si gubia vremeto. A i ti si imash dostatychno problemi. A dori ne znaesh koi si... Niamash si i ime dori, moje bi se sramuvash da se pokajesh pred horata...

I poneje obichash da ti davat ocenki i suveti, eto niakolko posledni ot men:
- niama smisul da produljavash da hlenchish. tova niama da ti pomogne da postignesh celite si. ako imash izobshto niakakvi razlichni celi ot tova da pliuesh po horata, koito sa napravili tolkova mnogo za ostanalite. Po tozi nachin nikoga niama da dostignesh tiahnoto nivo, samo predizvikvash vyzmushtenie v ostanalite.
- opitai da vlojish zavistta i zlobata si v neshto pozitivno. moje da ostanesh porazen ot postignatite rezultati.

I posledno - ne znam dali si DaniK ili ne. Az lichno mnogo go uvajavah tozi chovek. Daje mi e pomagal s polezni syveti, za koeto mu blagodaria. Iskreno se nadiavam da ne ste edin i susht chovek.
I ako e taka da znaesh, che mu pravish mnogo losha usluga, nadali niakoi bi se obyrnal kum negovite uslugi, ako znae che ima neshto obshto s teb.

Tova e. Izvini me, ako ne ti pisha poveche. Ne iskam da pravim seir... Moje bi, ako niakoi den imash smelostta da izlezesh ot dupkata si i da kajesh koi si, pak shte si govorim. Principno niamam nishto protiv teb, no poviarvai mi, veche stavash za smiah.
Jelaia ti vsichko nai-hubavo!!! :lol:

Vesso.
Заключено