poleti.com

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mariwa

poleti.com

Мнение от mariwa »

Май не става ясно за какво питам-въпроса ми е за poleti.com. Някой купувал ли е билети от тях?
Tedi

Мнение от Tedi »

Да, ние и всичко беше ОК.
mariwa

Мнение от mariwa »

А билетите на посочен адрес ли ги доставиха?И тогава ли се плаща?
Tedi

Мнение от Tedi »

Всичко направихме по Интернет. Те ни посочиха банкова кметка.На нея внесохме сумата за билети + сумата за куриер, чрез който да ни доставят билетите-в левове. Банковото извлечение им пуснахме по факс, който ни посочиха и билетите си ги получихме на адреса в село, на който последно живеехме чрез куриер-не помня кой точно. Естествено при получаването на пратката вече нищо не платихме.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Мой приятел си купи билет, ползвайки техните услуги. Билета си взе от офиса на една варненска агенция и там плати. Не е плащал такси за куриер. Това е което знам аз. Но съвета ми е да се поразровите малко, много вероятно е да откриете по-добра оферта :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
D&N&D

Мнение от D&N&D »

Nie sashto smiatame da polzvame uslugite na poleti.com.
Ima li niakakvi problemi? Korektni li sa?
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

За коректността - коректни са, спор няма. Ако някой се интересува от по-добри оферти, да ми пусне ЛС (аз не печеля нищо от цялата работа). Не ми се иска да пускам разни реклами и после да трябва да се самомодерирам :noz: Затова, който се интересува - ЛС.
Не мога да ви кажа конкретни цени, но мога да ви дам координатите на една агенция, където открихме ние най-добрите цени.
Това е от мен :)
Лек полет на всички :D
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено