Tarsja vasheto mnenie.....
-
- Обратна връзка:
Tarsja vasheto mnenie.....
Zdraveite!
Predstoi mi interview savsem skoro.Pokanena sam s dashterja si ,kojato e na 11 godini. Tova e moeto semeistvo.
Interesuva me kakvo e vasheto mnenie za otnoshenieto na komisiata kam sama zena s dete i na kakvo akcentirat v dadenia sluchai....
Govorja njakolko ezika,angliiski mnogo dobre,no frenski ucha specialno za interviewto i tova che ne govorja savsem svobodno me pritesnjava...
Blagodarja predvaritelno za otgovorite vi
Predstoi mi interview savsem skoro.Pokanena sam s dashterja si ,kojato e na 11 godini. Tova e moeto semeistvo.
Interesuva me kakvo e vasheto mnenie za otnoshenieto na komisiata kam sama zena s dete i na kakvo akcentirat v dadenia sluchai....
Govorja njakolko ezika,angliiski mnogo dobre,no frenski ucha specialno za interviewto i tova che ne govorja savsem svobodno me pritesnjava...
Blagodarja predvaritelno za otgovorite vi
Ди ана, не съм самотна майка с дете и не бих могла да знам от личен опит какво е отношението на провеждащите интервюто при такива случаи.
През м.септември в София се проведе среща с представители на гр.Квебек с хора,минали успешно интервюто.Там имаше една дама,която имаше 2 деца без съпруг.Този факт не е пречка за заминаването й. Освен това ти самата явно имаш достатъчно дадености ,съчетани с кураж и знания ,за да вземеш решение да емигрираш.Представителите на Квебек споменаха,че семейство от твоя тип е често срещано при тях.Сигурна съм,че "липсата" на съпруг няма да ти донесе негативи. Не се притеснявай за интервюто!
Преди време,когато на мен ми предстоеше Пламен ми писа: Никой не идва от оня край на света с единствената цел да се изгаври с теб!Сега го повтарям и на теб!Успех на интервюто!
През м.септември в София се проведе среща с представители на гр.Квебек с хора,минали успешно интервюто.Там имаше една дама,която имаше 2 деца без съпруг.Този факт не е пречка за заминаването й. Освен това ти самата явно имаш достатъчно дадености ,съчетани с кураж и знания ,за да вземеш решение да емигрираш.Представителите на Квебек споменаха,че семейство от твоя тип е често срещано при тях.Сигурна съм,че "липсата" на съпруг няма да ти донесе негативи. Не се притеснявай за интервюто!
Преди време,когато на мен ми предстоеше Пламен ми писа: Никой не идва от оня край на света с единствената цел да се изгаври с теб!Сега го повтарям и на теб!Успех на интервюто!
Zdravei Diana, iskam da si napalno spokoina, otnosno interviewto, koeto ti predstoi. Az sa6to kandidatstvam s da6teri4kata si, no tia e na 15 god. Ve4e 4akame vizi. Na interviewto 6te ti zadadat vapros za saprug, samo ako si imala takav, ili, ako ne si razvedena. Az sam sas statut "separated" - mai niama drug slu4ai kato moia. Pitaha me za6to niamam uridi4eski razvod i az obiasnih. Mnogo se pritesniavah ot statuta si, no mnogo 4etoh iz canadskite zakoni i onova, koeto moga da ti kaja kato info e, 4e predi godina ili dve, Varhovnia sad na Canada e priel zakon, s koito tretiraneto na niakoi kato "samoten", "razveden", "jenen", "nejenen" i t.n. se smiata za forma na diskriminacia (kato rasovata). Nie sme kandidati za civilizovan sviat i nikoi ne bi si pozvolil da podlaga na obsajdane statuta ti na sama jena s dete.
Onova, koeto ti prepora4vam e da se uveri6 dali e pokaneno i deteto za samoto interview - pro4eti vnimatelno onova, koeto pi6e v pokanata - dali deca pod 16 god. triabva da prisastvat. E, lo6o niama ako doide s teb, 6te te iz4aka. No na moeto interview (be6e na 26.06.03) deteto ne prisastva6e - iskaha samo dokumentite za neia. Sertifikati polu4ihme i dvete.
Vsi4ko 6te e nared. Ako o6te ne6to te pritesniava, pitai.
Jelaia ti uspeh: Rumi
Onova, koeto ti prepora4vam e da se uveri6 dali e pokaneno i deteto za samoto interview - pro4eti vnimatelno onova, koeto pi6e v pokanata - dali deca pod 16 god. triabva da prisastvat. E, lo6o niama ako doide s teb, 6te te iz4aka. No na moeto interview (be6e na 26.06.03) deteto ne prisastva6e - iskaha samo dokumentite za neia. Sertifikati polu4ihme i dvete.
Vsi4ko 6te e nared. Ako o6te ne6to te pritesniava, pitai.
Jelaia ti uspeh: Rumi
-
- Обратна връзка:
I az ne sum samotna. Ne sum i maika. Niamam i dete...
No vse pak shte si kaja mnenieto - shte akcentirat vyrhu tova kakva profesia imash i kakuv staj, shte preceniat dokolko si adaptivna i za kolko vreme i kakva rabota bi si namerila. Syshto taka e mnogo veroiatno da poiskat da pokajesh dosta poveche pari, otkolkoto e pisano za 2-ma dushi. Imah poznata sama s dete, na koito iskaha da pokaje 12 000 dolara.
Uspeh!!
No vse pak shte si kaja mnenieto - shte akcentirat vyrhu tova kakva profesia imash i kakuv staj, shte preceniat dokolko si adaptivna i za kolko vreme i kakva rabota bi si namerila. Syshto taka e mnogo veroiatno da poiskat da pokajesh dosta poveche pari, otkolkoto e pisano za 2-ma dushi. Imah poznata sama s dete, na koito iskaha da pokaje 12 000 dolara.
Uspeh!!
-
- Обратна връзка:
ZAHOVA,RUMI,KEEPER OF THE SEVEN KEYS........
Blagodarja za izkazanoto mnenie i za podkrepata vi.....
Shte obarna vnimanie na tova za koeto spomenavate...
Rumi,statusa mi e divorcee i njama upomenat variant v pismoto za deteto v tozi sluchai, no shte otidem dvete ...
Keeper...deklarirala sam po goljama suma no ne e nad 10 000...smjatam da zanesa deklaracia za imushtestvoto na roditelite si pri polozenie che stane na vapros....ami to si e kasmet i frenski....vtoroto ne mi e nai silnata strana ,no zatova pak ne e prichina da si zagubja dobroto nastroenie...
USMIVKI I ZA VAS: DIANA
Blagodarja za izkazanoto mnenie i za podkrepata vi.....
Shte obarna vnimanie na tova za koeto spomenavate...
Rumi,statusa mi e divorcee i njama upomenat variant v pismoto za deteto v tozi sluchai, no shte otidem dvete ...
Keeper...deklarirala sam po goljama suma no ne e nad 10 000...smjatam da zanesa deklaracia za imushtestvoto na roditelite si pri polozenie che stane na vapros....ami to si e kasmet i frenski....vtoroto ne mi e nai silnata strana ,no zatova pak ne e prichina da si zagubja dobroto nastroenie...

USMIVKI I ZA VAS: DIANA
-
- Обратна връзка:
Diana, budi syshto taka podgotvena i za vyprosa dali bivshia ti saprug e syglasen da zaminete zaedno s dushteria ti. Mislia, che v niakoi sluchai iskaha deklaracia ot drugia roditel, che niama nishto protiv zaminavaneto i na deteto mu.
SUjaliavam, che ne moga da kaja kak tochno stoiat neshtata s tazi deklaracia, no se porazrovi iz foruma, mislia, che imashe podobni sluchai.
Oshte vednuj uspeh!!
SUjaliavam, che ne moga da kaja kak tochno stoiat neshtata s tazi deklaracia, no se porazrovi iz foruma, mislia, che imashe podobni sluchai.
Oshte vednuj uspeh!!
-
- Обратна връзка:
Keeper...
Blagodarja ti che me podseshtash za neshto tolkova vazno!!!
Shte se opitam da nabavja deklaracia za saglasie na bashtata do 30 oktomvri....dano da ne e slozna procedura....
Shte te pitam oshte neshto...imam bivshi kolegi canadci,koito po nastojashtem sa moi dobri poznati i poddarzame vrazka...vsichki sa ot Federalna Canada.
Ako mi zadadat vapros za priateli v Canada ima li smisal da gi spomenavam vaobshte?
Razbira se tova sa hora,koito az ne bih angazirala da mi izprashtat pisma v koito da garantirat che shte mi pomognat i t.n. ....
Shte se opitam da nabavja deklaracia za saglasie na bashtata do 30 oktomvri....dano da ne e slozna procedura....
Shte te pitam oshte neshto...imam bivshi kolegi canadci,koito po nastojashtem sa moi dobri poznati i poddarzame vrazka...vsichki sa ot Federalna Canada.
Ako mi zadadat vapros za priateli v Canada ima li smisal da gi spomenavam vaobshte?
Razbira se tova sa hora,koito az ne bih angazirala da mi izprashtat pisma v koito da garantirat che shte mi pomognat i t.n. ....
-
- Обратна връзка:
Keeper...
Do skoro
Do skoro

-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Na sashtoto mnenie sam za priatelite vav Federalna Canada....
Imam mnogo blizak priatel v Montreal no tochno zashtoto go schitam za takav ne iskam da go angaziram ....
Blagodarja ti za predlozenieto da mi pomognesh s address....ne mnogo hora predlagat pomoshta si....
Mislja che shte uspeja da kompensiram zagubata na tochki po tozi paragraph s neshto drugo...
A inache po otnoshenie na frenskia pravja i nevazmoznoto za da go progovorja....
E , s angliiski akcent,ispanski predlozi i nemski slovored ,no s motivacia i zelanie..... :nenam:
Diana
Imam mnogo blizak priatel v Montreal no tochno zashtoto go schitam za takav ne iskam da go angaziram ....
Blagodarja ti za predlozenieto da mi pomognesh s address....ne mnogo hora predlagat pomoshta si....
Mislja che shte uspeja da kompensiram zagubata na tochki po tozi paragraph s neshto drugo...
A inache po otnoshenie na frenskia pravja i nevazmoznoto za da go progovorja....

E , s angliiski akcent,ispanski predlozi i nemski slovored ,no s motivacia i zelanie..... :nenam:
Diana

Diana, deklaraciata, za koiato te podseti Keeper of the 7 kees e mnogo vajna. Tova be6e edinstvenia dokument, zaedno s DCS-a, koito moiata izpitva6ta nose6e na interview-to. Nepremenno si podgotvi takava deklaracia, za6toto taka ili ina4e 6te ti triabva da iz izpra6ta6 zaedno s dokumentite za Bukurest. Dostata4no e da pi6e v neia, 4e sapruga ti e saglasen deteto da patuva izvan granica, pridrujavano ot teb, s cel emigracia. A 6te ti iziskat takav dokument i kato zaminavate. Neobhodima e notarialna zaverka i prevod, estestveno.
Ot komentarite, koito pro4etoh po tvoiata tema, bih iskala da ti kaja, 4e, ako az te intervuirah, bih te pitala za6to izbra to4no Quebec
,(govori6 dosta drugi ezici i smiata6, 4e tvoia french e slabata ti strana) i mislia, 4e e redno dobre da obmisli6 otgovori po tozi vapros. Savetvam te da ne izpolzva6 kli6eta i zau4eni frazi. Dosta info ima v Net-a.
Moeto mnenie za priatelite vav Federalnata 4ast - ne spomenavai za tiah...
Iskreno ti jelaia kasmet. Dano sam bila polezna...
Rumi
Ot komentarite, koito pro4etoh po tvoiata tema, bih iskala da ti kaja, 4e, ako az te intervuirah, bih te pitala za6to izbra to4no Quebec

Moeto mnenie za priatelite vav Federalnata 4ast - ne spomenavai za tiah...
Iskreno ti jelaia kasmet. Dano sam bila polezna...
Rumi
-
- Обратна връзка:
Rumi....
Polezni saveti i preporaki!
Mezdudrugoto edinstvenia dokument,koito mi poiskaha v pokanata za interview beshe udostoverenie za staz za opredelen period. Tai kato firmata e amerikanska i chakam vseki moment da pristigne,zavereno s voden pechat....
Motivaciata mi za quebec e che sam bila v canada i v quebec i sam rabotila s canadci...zapoznata sam s nachina na zivot tam....
Toku shto priatel ot Montreal mi dade adresa si..........oshte edin motiv...
Nishto ne sam uchila naizust....samo se opitvam da svikna da govorja, a za klisheta ne si i pomisljam da zauchavam....
Goljama zabava e s ezika....vseki pat ozadnjavam sled uroka...
Blagodarja ti che mi pishesh i diskutirash moja "sluchai"!!!
do skoro...
Polezni saveti i preporaki!
Mezdudrugoto edinstvenia dokument,koito mi poiskaha v pokanata za interview beshe udostoverenie za staz za opredelen period. Tai kato firmata e amerikanska i chakam vseki moment da pristigne,zavereno s voden pechat....
Motivaciata mi za quebec e che sam bila v canada i v quebec i sam rabotila s canadci...zapoznata sam s nachina na zivot tam....
Toku shto priatel ot Montreal mi dade adresa si..........oshte edin motiv...
Nishto ne sam uchila naizust....samo se opitvam da svikna da govorja, a za klisheta ne si i pomisljam da zauchavam....
Goljama zabava e s ezika....vseki pat ozadnjavam sled uroka...

Blagodarja ti che mi pishesh i diskutirash moja "sluchai"!!!

re
Диана, ние помолихме нашите приятели да ни изпратят препоръка, в която бяха писали много позитивни неща за нас, как ни познават от доста време, как са готови да ни помогнат с квартира, с морална подкрепа и с всякаква друга помощ, от която се нуждаем, докато се установим в Монреал. Мога да ти кажа, че интервюиращият я хареса много и я приложи към досието ни. Това също носи допълнителни точки.
Ами това е. Успех на интервюто.
Ами това е. Успех на интервюто.