Zdraveite,
prieha me MBA v York University i v momenta se lutam za finansirane. Bihte li me posyvetvali dali moga da polucha zaem ot banka kato international student?Osven ot Universiteta moga li da tursia ot niakyde drugade stipendia?
Blagodaria predveritelno.
MBA v Toronto
Re: MBA v Toronto
Не се учудвам че няма отговори на въпроса ти Ели - все пак почти всички пишещи са в Канада като легални имигранти и са малко хората сблъсквали се с подобен проблем като твоя. Мисля че и преди време - миналата година може би - имаше подобен въпрос, но за съжаление не си спомням кой беше човека дето питаше.Ellie написа:Zdraveite,
prieha me MBA v York University i v momenta se lutam za finansirane. Bihte li me posyvetvali dali moga da polucha zaem ot banka kato international student?Osven ot Universiteta moga li da tursia ot niakyde drugade stipendia?
Blagodaria predveritelno.
От пишещите във форума опит като чуждестранен студент има Canuck, незнам дали той не би могъл да ти даде някоя полезна идея.
Това което мога аз да ти кажа е че ако кандидатстваш за заем като чуждестранен студент в някоя от тукашните банки, най-вероятно от банката ще поискат Co-signer, т.е. някой с легален статут в Канада да подпише заедно с теб договора за заем. За стипендии нищо конткретно не мога да ти кажа.
Бих ти дал и една друга идея - в Торонто има асоциация на българските студенти, опитай да се свържеш с тях, може те да ти дадът някаква по-полезна информация.
контакт за информация:
Българска Студентска Асоциация към Университета на Торонто
Константин Колев
416.496.8353
bulgarian.club@utoronto.ca