за среща във Варна
за среща във Варна
здравейте , аз съм нова за вас , но отдавна следя форума. искам да попитам ще има ли среща във Варна ?
Срещите във Варна се провеждат обикновенно през седмица. Доколкото се сещам тази неделя трябва да е поредната. В 15ч. Предните две срещи се състояха пред общината и след това в бирария алба. Пчеличка заминава скоро и вече някои друг трябва да обявява темите във форума.
Аз също бих задал въпроса ,ще има ли среща тази седмица във Варна? Ако някои смята да се събираме нека пише
Аз също бих задал въпроса ,ще има ли среща тази седмица във Варна? Ако някои смята да се събираме нека пише

за срещата
Ако искате да се уговорим за утре , например в 16.00 пред Партийния Дом . Вчера питах Пчеличка , но не ми отговори , иначе са вьв Варна .
Ако сте навити за утре 16.00 пишете .
Ако сте навити за утре 16.00 пишете .
- crystalice
- crystalice
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
На предната среща с много от вас се уговорихме срещата да е на 20-ти март, защото утре няма да можем да присъстваме, ама май сте забравили
Аз така или иначе ще пусна тема за 20-ти, а който иска да ни каже "Au revoir", може да заповяда тогава
inn, родителите ми са ни на гости тия дни, затова не ти отговорих вчера - просто не бях пред пс-то през цялото време.
Докато бяхме извън града ходихме по интернет залите, но не можехме да влезем с регистрациите си, затова не успях да пусна тема, срещата да се проведе на 20-ти.
Ама щом сте се уговорили за тая неделя, лошо няма
Просто и другата седмица ще се съберем с вас
До скоро виждане на всички

inn, родителите ми са ни на гости тия дни, затова не ти отговорих вчера - просто не бях пред пс-то през цялото време.
Докато бяхме извън града ходихме по интернет залите, но не можехме да влезем с регистрациите си, затова не успях да пусна тема, срещата да се проведе на 20-ти.
Ама щом сте се уговорили за тая неделя, лошо няма

До скоро виждане на всички

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- crystalice