do chakashtite medicinski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

Nashite medicinski doidoha na 09.03
:kitty: :cat:
RABO

Мнение от RABO »

KohrBros.qwerty.poli

Kakvo stana s vas ?Razmardaha li se ot Bukoresht?Trqbva da gi polutshavate tezi medicinski vetshe tshe i nashiq red da idva.
niki_nik

Мнение от niki_nik »

Polu4ihmeee.Nai posle i nie do4akahme na6ite meditcinski :D :krila: :tuut: :haplio: :beer2: .Dnes e edin hubav den za bqlgarskata demokratcia :D :beer2: .ZA svedenie na 4aka6tite,zavedeno dosie 21 noemvri,polu4eni meditcinski 11 mart,niamame vse o6te aktiviran status.
По-добре богат и красив,отколкото беден и грозен!
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

ohhhh super!!!
radvam se za vas, 4e ste polu4ili med., a za nas, 4e se razdvijiha v bukure6t...dobur znak.
az imam 4uvstvoto, 4e tova 4akane me izmoriava pove4e otkolkoto cialata podgotovka za dokumentite, za intervuto i t.n.
pojelavam na vsi4ki neusetno minavane na dnite pred6estva6ti sbudvane na me4tite im!!! turpenieeeee...oh..:)
stanimirsh

Мнение от stanimirsh »

Вчера 11.03.05 Получихме медицински
stanimir
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

Браво,отпуши се наъ-после.Честито на всички и бегом към ВИТА че времето лети.Моля ви като пишете датата на която сте получили медицински пишете и кога сте ги пратили или кога ви е заведено досието за да са наясно със сроковете останалите?
qwerty

Мнение от qwerty »

Independent написа:
dudi написа: )
То ние като верни последователи на учението на Мърфи

Както се вижда от нас по-големи последователи не учението на Мърфи няма!!!!
Някой досега да е чул да се чака за медицински 5 месеца? Ние може би ще сме първите

успех и търррррпение на всички чакащи
poli

Мнение от poli »

Най-после малък светъл лъч изгря и на нашата улица, днес 14.03.2005, след 4 мес и 10дни(досие от 04.11.2004) ни се активира статуса - "en cours",ЧАКАМЕ медицинските......
qwerty

Мнение от qwerty »

Чак не е за вярване !!! Днес 14.03 имаме активен статус! То след толкова чакане взех да не вярвам на очите си.
Успех на всички нас чакащите!
RABO

Мнение от RABO »

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Успех и за напред!
Аватар
KohrBros

Eto i az imam status

Мнение от KohrBros »

Zdravejte i az sam sa status. Btw nqkoj predpolaga li do kolko dni shte pristignat tezi dokumenti? Da zapazvam li chas za pregled ili e oshte rano?
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Eeeeh, qwerty
taka se zaradvah, 4e ti se e aktiviral statusa!! :D :D :D :D Super!Sega o6te sedmitza i polovina i aideeee, 6te gi polu4ite!Radvam se i za vsi4ki ostanali, koito sigurno bez dah ve4e sa ostanali ot tolkova dalgo 4akane!Uspeh na vsi4ki ot sartze! :beer: :beer: :beer:
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
ety

Мнение от ety »

И на нашата улица изгря слънчице. Активиран статус на 8-ми март 2005год. Най послее - бех останала без нервички.
Заведено досие на 30.11.2004г.(получени баркодове30.12.2004) и сега си чакаме формулярите за медицинските. Ей а ние си мислихме, че ще ходим на море.
fuck

Мнение от fuck »

ety написа:И на нашата улица изгря слънчице. Активиран статус на 8-ми март 2005год. Най послее - бех останала без нервички.
Заведено досие на 30.11.2004г.(получени баркодове30.12.2004) и сега си чакаме формулярите за медицинските. Ей а ние си мислихме, че ще ходим на море.
Bravo ety, mnogo se radvam za teb, che veche ne si se pootpusnala.
Nadiavam se, che ako uvelichish malko i seksa shte se osvobodish ot vsichki cherni misli v glavata ti i shte prestanesh da narichash na horata decata "idiotcheta" :idea:
▼

Мнение от ▼ »

fuck написа:Bravo ety, mnogo se radvam za teb, che veche ne si se pootpusnala. Nadiavam se, che ako uvelichish malko i seksa shte se osvobodish ot vsichki cherni misli v glavata ti i shte prestanesh da narichash na horata decata "idiotcheta" :idea:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Кой за каквото си мисли 8)
Заключено