Конкордия ГРУП ООД

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Конкордия ГРУП ООД

Мнение от billybg »

Искам да попитам всички уважаеми посетители дали случайно имат някаква информация относно фирма "Конкордия ГРУП" ООД.Това е фирма за изпращане работници в САЩ с адрес "Оборище" 33.Благодаря и наздраве.
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Plamen

Мнение от Plamen »

AMI TUKA IMA EDIN UNIVERSITET CONCORDIA...AMA ZA FIRMA NISHTO NEZNAM...IA KAJI KOI SA I PARTNIORITE NA TAIA FIRMA V USA ILI CANADA...MOJE DA IZROVIM NESHTO... :roll:
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Мнение от billybg »

Значи,записано е че работят със САЩ фирма с името "STAN-MAR ENT" Ltd.,но аз нищо не мойах да намеря :( .Ако успееш,Пламене,бихме могли да пишем на фирмата и да питаме...опитай,де...благодаря..
виж http://www.nsz.government.bg/elmnt2/Firmi092003_3.htm
и http://www.nsz.government.bg/elmnt2/Firmi092003_2.htm
Plamen

Мнение от Plamen »

SPACE HEATING EQUIPMENT AND DOMESTIC WATER HEATERS STAN-MAR, INCORPORATED DARCY WILSON P.O. BOX 18058 DENVER CO 80218 303-296-5555 303-296-5553 BAF DBE
Това го намерих на някакъв сайт...после изчезна някъде... :roll:
Обаче опитай да напишеш в гоогъл или търсачката на яху-то думичката STAN-MAR и вшж какво ще ти излезе...
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Мнение от billybg »

Blagodarq,Plamen,tyrsih s tyrsa4kite,no ne znam za6to ni6to ne mi izliza na tazi duma.Ti 6tom si nameril site,vij dali moje6 da nameri6 e-mail,da im drasna edno pismo i da pitam dali imat dogovor s tazi BG firma.Za6toto ne mi se iska da im davam pari bez da sym si guren...
Заключено