Zdraveite priateli,
Imam slednia vapros:Kakvo stava ako ti izte4e vizata i oshte ne si vleznal v Canada,vsi4ko li e zagubeno ili ima niakav shans da se podnovi?
Blagodaria na vsi4ki predvaritelno.
Philip
Kakvo stava ako ti izte4e vizata i oshte ne si vleznal v Can
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Всичко отива по дяволите...
Все едно, че никога не си имал виза...
Започваш отново.
И сигурно ще трябва да обясняваш защо не ти е стигнала близо година, за да се замъкнеш до Канада.
Все едно, че никога не си имал виза...
Започваш отново.
И сигурно ще трябва да обясняваш защо не ти е стигнала близо година, за да се замъкнеш до Канада.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Re: Kakvo stava ako ti izte4e vizata i oshte ne si vleznal v
Правиш нови медицински и получаваш нова Виза, е преди това ще ти се наложи да дадеш някакво обяснение защо не си влезнал. Не е толкова страшно.Philip написа:Zdraveite priateli,
Imam slednia vapros:Kakvo stava ako ti izte4e vizata i oshte ne si vleznal v Canada,vsi4ko li e zagubeno ili ima niakav shans da se podnovi?
Philip
Re: Kakvo stava ako ti izte4e vizata i oshte ne si vleznal v
Имиграционната виза не може да бъде удължавана, така че направи всичко възможно да не изпуснеш срока и да влезнеш в Канада в рамките на срока на визата. Изпуснеш ли срока, най-вероятно ще трябва да започнеш цялата процедура отначало.Philip написа:Zdraveite priateli,
Philip
Това е цитат от сайта на федералното правителство, удебеляването е от мене:
Arriving in Canada
When you come to Canada, you must show your Confirmation of Permanent Residence (COPR) to a Citizenship and Immigration Canada (CIC) officer at the Port of Entry. The officer will make sure your travel and immigration documents are correct.
The CIC officer will check that your visa has not expired. You cannot use a permanent residence visa after it expires. The expiration date is shown on the visa. Permanent residence visas cannot be extended, so make sure you use your visa in the proper time.
http://www.cic.gc.ca/english/skilled/after-3.html