помощ имам вапрос ,но искам компетентен отговор

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
abi
Обратна връзка:

помощ имам вапрос ,но искам компетентен отговор

Мнение от abi »

:( Бях на интервю на 22.10/беше една готина мулатка/,но инам отказ, т.к. не ми достигат 6т. Все пак казаха, че решението ще бъде взето във Виена до месец.Има ли някой, на който да не са му достигали точки/ и колко точно/ и да има положителен резолтат.Кандидатствах със семеиството си.
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

Здравей!

Имам познат, който мина интервю това лято и също не получи сертификат поради недостатъчно точки, но след около месец и половина му го изпратиха по пощата.

Пожелавам и на вас да се случи същото!
Успех!
Аватар
galita
Обратна връзка:

Мнение от galita »

здравей Аби,

и на мен не ми даде веднага сертификата на интервюто на 10,09,03, тъй като се колебаела, че може да не ми достигнат точки заради стажа (виж ми постинга за интервюто). На теб ти казва до месец, но на мен ми каза, че до 2 седмици щели да вземат решението от виена и да ми отговорят, но получих отговора след 5 седмици и той беше - самия сертификат. не губи надежда, зареди се с търпение и нерви и чакайте - семействата са по-желани отколкото самотните :)
Аватар
galita
Обратна връзка:

Мнение от galita »

здравей Аби,

и на мен не ми даде веднага сертификата на интервюто на 10,09,03, тъй като се колебаела, че може да не ми достигнат точки заради стажа (виж ми постинга за интервюто). На теб ти казва до месец, но на мен ми каза, че до 2 седмици щели да вземат решението от виена и да ми отговорят, но получих отговора след 5 седмици и той беше - самия сертификат. не губи надежда, зареди се с търпение и нерви и чакайте - семействата са по-желани отколкото самотните :)
abi
Обратна връзка:

Мнение от abi »

:cry: Благодаря на всички, който ми отговориха/и за надеждата, която ми вдъхнаха/.Казаха, че за стаж имам 4т. от 10т.Благодаря на всички, че ви има. Заедно сме силни.
Riba

Мнение от Riba »

Abi,moyat saprug sashto ne poluchi sertifikata na interviuto-zaradi ne dobar frenski.Kazaha mu ,che shte go uvedomyat dopalnitelno za rezultata.Toi poiska da znae,dali shte poluchi otgovor,ako e otricatelen,otgovoriha-da.
Sled 3 sedmici poluchi sertifikata.
pozdravi i uspehi,:)
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: помощ имам вапрос ,но искам компетентен отговор

Мнение от yaiuat »

abi написа::( Бях на интервю на 22.10/беше една готина мулатка/,но инам отказ.Кандидатствах със семеиството си.
Ееее 6 точки са много бе Abi. Дай повече подробности за интервюто ти ako нямаш нищо против и въобще за случея ти (как мина, какво те питаха, ти какво говори т.н)
Колко писа за езиците и тя за колко те преоцени?

ps: Добре че не тръгнах да кандидатствам с conjoint de fait. И пра двата случея точките са си точки а интервюто се плаща с пари. :smokin:
Заключено