какво й е хубавото на канада
какво й е хубавото на канада
просто от любопитство, защото прочетох за експериментите с лекарства - толкова ли е зле положението с намиране на работа в Канада, че се стига до експерименти със здравето? Какво ви харесва повече в Канада, отколкото в БГ? За колко време човек може да си намери работа по специалността и да има стабилни доходи?
Eee sneja явно си нова тук, поразрови се назад във форума
, толкова шедьоври има написани, че ум да ти заиде.
Мога да ти препоръчам примерно шлагери като имаме ли перални в Канада, Контра на пропагандата и съответно Реконтра, не ми се търсят сега, но примерно има ли тема с повече от 2-3 страници да знаеш кръв се е ляла форумска ...
на тема къде е по-добре в БГ или Канада. 

Мога да ти препоръчам примерно шлагери като имаме ли перални в Канада, Контра на пропагандата и съответно Реконтра, не ми се търсят сега, но примерно има ли тема с повече от 2-3 страници да знаеш кръв се е ляла форумска ...

Sneja, това дали ни е мъчно за България няма нищо общо с факта че сме тук.
На мен за БГ хич не ми е мъчно. Мъчно ми е за роднините.
А ако случайно забравя какво е било и ми стане мъчно за БГ, си пускам новините и престава да ми е мъчно.
А някой беше казал, че носталгията е за отминалите времена а не за места.
На мен за БГ хич не ми е мъчно. Мъчно ми е за роднините.
А ако случайно забравя какво е било и ми стане мъчно за БГ, си пускам новините и престава да ми е мъчно.
А някой беше казал, че носталгията е за отминалите времена а не за места.
Много е зле .Караме го на умирачка.Толкова сме измършавяли че на хора не приличаме и затова не дават да се возим на самолети че да се върнем в България. По улуцата вместо по асвалт ходим по трупове.
Мъчно ни e още как ,от мъка очите на палачинки ми станаха и не смея в огледалото да се погледна.Най -малко по 5 часа извън работно време (да не притеснявам колегите не заради друго) рева..
Абе какво да ви разправям въобще......
Мъчно ни e още как ,от мъка очите на палачинки ми станаха и не смея в огледалото да се погледна.Най -малко по 5 часа извън работно време (да не притеснявам колегите не заради друго) рева..
Абе какво да ви разправям въобще......
Снежке:
ето тука ти давам един линк и има един разказ написан от мен. Прочети го внимателно. Там има доста отговори:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=30
ето тука ти давам един линк и има един разказ написан от мен. Прочети го внимателно. Там има доста отговори:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=30
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Аха и аз рева ,бия си главата в стената ама лекичко де, щот току виж се показала в съседната стая,и си редя "глупак що не дойде преди десет години бе
"

Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Объркване при почистването
Продължението е тук. И за да не се раздвояваме, тази я заключвам.

Обичам да преча