SIM Card

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
New Arrival

SIM Card

Мнение от New Arrival »

Zdravejte,

Mozhe li da mi preporachate mobilen operator otkadeto da kupja SIM karta i da izpolzvam po vreme na prestoja si v Canada? Idejata e da ne otida pri naj-skapia operator.

Blagodarja
Pepon

Мнение от Pepon »

Otkakto Rogers kupi Fido v Canada veche ima monopol na GSM uslugata.
Izbor niamash, triabva da vzemesh SIM ot tiah. Fido se prodavat oshte, no koga raboti koga ne, edin gospod znae.

:beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
▼

Мнение от ▼ »

Файдо и Роджърс няма да сливат брандовете - каза ми го един приятел от бифшия Майкросел. Вътрешно фирмите са много различни и сега само мрежите се сливат. Файдото си остава в ниския сектор на доходност и за младите. Роджърс за големите батковци с пайплановете.

По въпроса
1. Ако си за кратко вземи си Файдо;
2. Ако си за по-дълго вземи си от Върджин мобайл апарат + кaрта които са СДМА оператор а не ГСМ и току що влязоха на пазара. (http://www.virginmobile.ca)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

▼ написа:Файдо и Роджърс няма да сливат брандовете - каза ми го един приятел от бифшия Майкросел. Вътрешно фирмите са много различни и сега само мрежите се сливат. Файдото си остава в ниския сектор на доходност и за младите. Роджърс за големите батковци с пайплановете.

По въпроса
1. Ако си за кратко вземи си Файдо;
2. Ако си за по-дълго вземи си от Върджин мобайл апарат + кaрта които са СДМА оператор а не ГСМ и току що влязоха на пазара. (http://www.virginmobile.ca)
Да, а и цените на Върджин са много добри, ако няма да говориш много-много (предплатени 15 долара ти "траят" 120 дни, а разговора, общо взето, излиза 25 цента на минута).
&#9660, а откъде се купиват карти за тях?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено