Interviu na angliiski???
Interviu na angliiski???
Zdraveite.Pro4etoh v ofitsialnata stranitsa na Quebec, 4e interviuto moje da e i na angliiski, ako go goviri6 po-dobre ot frenskia.Imam li 6ans po tozi na4in?
Re: Interviu na angliiski???
Може и самo ма български, нали за това плащаш и на преводачката :idea:evgenieva написа:Zdraveite.Pro4etoh v ofitsialnata stranitsa na Quebec, 4e interviuto moje da e i na angliiski, ako go goviri6 po-dobre ot frenskia.Imam li 6ans po tozi na4in?
Само не забрявяй да посетиш фризьора преди това. Прическата е важна

- gez
- Обратна връзка:
Re: Interviu na angliiski???
G-ja(jica) Evgenievaevgenieva написа:Zdraveite.Pro4etoh v ofitsialnata stranitsa na Quebec, 4e interviuto moje da e i na angliiski, ako go goviri6 po-dobre ot frenskia.Imam li 6ans po tozi na4in?
Hubavite raboti stavat bavno i trudno. Ako ne ti se uchi frenski, po-dobre si nameri hubava rabota v Bg. I ako jelanieto da imigrirash v Kanada ne te e stimuliralo da pouchish frenski, zadaljitelno nameri rabota v Bg. Kak shte rabotish v Quebec, ako ne znaesh voda kak da si poiskash?
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Zdravei
niamam predstava dali shte imash shans, no tova vaji i za nas, sapruga mi e glavnata figura, a az sam priturkata kam nego, no toi ne znae i gram frenski i v dokumentite sme popalnili istinata, a az znam savsem malko, no vapreki tova na testa v internet ni otgovoriha, ce imame neobhodimia broi tochki i nie podadohme dokumenti na 3.01.2005 zaminaha i sled edna sedmiza poluchihme otgovor, che shte ima interviu vtorata polovina na tazi godina i chakame data. niamam predstava dali shte uspeeme, no zashto pak ne, spored men zavisi ne samo ot ezika, no i kakvo si rabotil i t.n., nashi poznati koito jiveiat v Montreal kazvat, ce i samo s angliiski moje da se spravish i da si namersih rabota.
uspeh
uspeh