По добре е машината да е за 900 грама хляб, защото има и за 700 грама но се оказа малка. Нашата е Блек енд Декер. Мая има френска много добра в Бонанза 500 грама 3.50$ магазинът се намира в дъното на паркинга на Жан Талон, в отсечката между Анжу и Ланжелие. Преди купувахме мая по 1 килограм за 6$ в консервена кутия но тази е много по-добра.
наш'та бойна Б&Декерка сдаде багажа след 2 години неуморна служба, разтрака се ужасно или казано поетично нещо в нея сякаш се пречупи Но... който не знае - повтаря, взехме си пак същата.
sasho71 написа:добре, а какъв е смисъла на една такава машина? не е ли по лесно да изтичам и да си купя хляб?
Саше, в Монреал нямат такова разнообразие на хляб както тук, да не говорим, че по неизвестна причина е и доста по-скъп.
Само веднъж съм яла топъл хляб от машина - беше супер вкусен
sasho71 написа:добре, а какъв е смисъла на една такава машина? не е ли по лесно да изтичам и да си купя хляб?
Саше, в Монреал нямат такова разнообразие на хляб както тук, да не говорим, че по неизвестна причина е и доста по-скъп.
Само веднъж съм яла топъл хляб от машина - беше супер вкусен
мда,май е така. тук има наистина огромно разнообразие от хлябове и питки- от 1.20 до 4.00$
Sasho поне доколкото съм ориентиран хлябовете по 2-3$ са дунапренчета и стават за ядене само ако минат през тостер. На практика ( както за много други неща ) плащаш за нещо което е много по-малко отколкото обема който го представлява.
Ял съм и хляб от 14$, разлика има,но е по-малка от ценовата разлика.
леле-мале кви теми си дискутирате тука, машини за хлаб кво е това нещо за пиене ли е? Вие хора нямате ли си жени да ви месят едни бели самуни и вити баници та чак до машини за хляб стигнахте.
а както илиан каза хляба не е много препоръчителен като храна така че избягвайте го набивайте повече месо и зеленчуци, и не си давайте парите за глупости, подобре един велосипед си купете
е айде със здраве
ааа Ти,едно палнозърнесто хлябче с изобилие от чдки,лигите ми потичат,да ти кажа зарибих се по тези машинки,самоче в бг,не съм виждал такова брашно(ако някой тук си е взимал да каже)