КАК МИНАВА IELC
-
КАК МИНАВА IELC
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!
Днес получихме писмо спешно изпращане на IELC. Та сега с мъжа ми се чудим какво да правим той мисли, че няма да може да го издържи.
Какво да правим учител ли да тарсим който да го подготви или да изкара курсовете направо в British не знам какво да правим- дайте съвет.
Толкова ли е страшен тоя изпит. Докато се ровя във форума разбирам, че доста хора са го минали.
Днес получихме писмо спешно изпращане на IELC. Та сега с мъжа ми се чудим какво да правим той мисли, че няма да може да го издържи.
Какво да правим учител ли да тарсим който да го подготви или да изкара курсовете направо в British не знам какво да правим- дайте съвет.
Толкова ли е страшен тоя изпит. Докато се ровя във форума разбирам, че доста хора са го минали.
Re: КАК МИНАВА IELC
Аз, преди да се явя на този изпит първо отидох на фризьор, но преди това бях завършила английската гимназияdebora00007777 написа:ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!

- Alabama
- Обратна връзка:
Ами, Деби,не си написала на какво ниво го владеете англииския. Така или иначе ще трявва да се запишете на курс и според мен,най-добре в British Council. Имаше една безплатна програма за подготовка по IELTS,SAT и GRE, обаче сега не мога да се сетя как се казваше. Като я намеря ще ти я изпратя. А пък самия тест не е чак толкова страшен. Всичко е въпрос на подготовка и концентрация по време на изпитаdebora00007777 написа:ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
Дебора, какво значи "спешно" - какъв срок са ви дали и кога са ви подадени документите? Мисля че дати за явяване има през всеки от следващите три месеца, но е най-добре да проверите в Британския съвет кога точно са изпитните дати и в какви срокове е записването.debora00007777 написа:ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ!
Според мен курсовете там са добри и са насочени именно към формата на изпита, но разбира се е важно с какво ниво на езика е мъжа ти.
Като лично мнение - мъжа ти трябва да направи всичко възможно и да се яви, дори и да не постигне блестящ резултат, по-добре е да представи ИЕЛЦ с ниски точки, отколкото да не представи никакъв.
Hi, Debora!
Tuk ima info po vaprosa za IELTS.
http://www.ielts.org/
Tozi link e specialno za podgotovka za izpita:
http://www.ielts.org/candidates/testpreparation/
Good luck i kakto pri vseki izpit vajnoto e da ne se shashvate!
Tuk ima info po vaprosa za IELTS.
http://www.ielts.org/
Tozi link e specialno za podgotovka za izpita:
http://www.ielts.org/candidates/testpreparation/
Good luck i kakto pri vseki izpit vajnoto e da ne se shashvate!

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

-
здравейте
мерси за топлите думи ама мисля че изпита не е за подценяване.
мъжа ми не е много добре но не е и зле.
значи коко ме пита от кога сме подали документи от 2001г. февруари месец. Искаха ни какви ли не документи даже и за фирмата и силно се надявахме че няма да имаме изпит но уви.
А какво ще стане ако не представим IELTC? Има ли такива който да не са представили а пък да са им искали?
значи коко ме пита от кога сме подали документи от 2001г. февруари месец. Искаха ни какви ли не документи даже и за фирмата и силно се надявахме че няма да имаме изпит но уви.
А какво ще стане ако не представим IELTC? Има ли такива който да не са представили а пък да са им искали?
Не съм ти фен, но това е много смешноfuck написа: Аз, преди да се явя на този изпит първо отидох на фризьор, но преди това бях завършила английската гимназия

Циганите - на Сатурн !
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
да бе,и аз много се хилихanxeli написа:Не съм ти фен, но това е много смешноfuck написа: Аз, преди да се явя на този изпит първо отидох на фризьор, но преди това бях завършила английската гимназия...

Когато се изпадне в такова положение баба ми (бог да прости) казваше - Ако не бяхме ср*ли, нямаше да изпуснем влака :idea:debora00007777 написа:здравейте
- MrGeek
- Путлер Капут
Февруари 2001 и чак сега писмо за IELTS. Ужас. Аз подадох документи юли 2001 и през декември 2003 (буквално в последния срок) отидох за IELTS и точно една година след това вече си получих визите.debora00007777 написа:здравейте
А какво ще стане ако не представим IELTS? Има ли такива който да не са представили а пък да са им искали?
Самият изпит е "средно" ниво, ако мога така да се изразя, но всичко зависи от степента на владеене на английски. Не се изискват кой знае какви високи точки, но задължително трябва да се отиде - няма начин просто с новите разпоредби на закона. Лично за мен беше голямо удобство и "далавера", защото теста ми спести самото интервю - след като изпратих резултата направо ми заявиха, че няма да ме викат и ми приключват процедурата.
Успех на изпита!
Последно промяна от MrGeek на Сря Мар 02, 2005 4:23 pm, променено общо 1 път.
- estoyanova
- Обратна връзка:
Здравей!Какво става ако не се явите никой не може да ти отговори тук.Аз познавам хора на които през май 2004 им беше поискан резултат те не го изпратиха и сега март 2005 чакат някой да ги потърси от Букурещ а са от април 2001 смятай....това са си 10 месеца чакане след поискан резултат и пак голямото дърво гризнаха!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- MrGeek
- Путлер Капут
Мисля, че неявяването на IELTS автоматично прецаква апликейшъна. Поне така си пише в писмата, изпращани от посолството. Не виждам смисъла от това да не се явиш на теста. Поне аз не го виждам. Според мен това е доста по-добрия вариант, от колкото явяване на интервю.estoyanova написа:Здравей!Какво става ако не се явите никой не може да ти отговори тук.Аз познавам хора на които през май 2004 им беше поискан резултат те не го изпратиха и сега март 2005 чакат някой да ги потърси от Букурещ а са от април 2001 смятай....това са си 10 месеца чакане след поискан резултат и пак голямото дърво гризнаха!
Господе, кога ще си прибереш верисиите?debora00007777 написа:здравейте