zdraweite wsi4ki-prawq 1 predlovenie.
Kakto move da wиdite - az ne viweq w Canada-no bqx za 1 mesez tam-w BC -okolo Vancouver.
Ta ste sam w BG -sledwastta sedmiza- po rabota no -
99% ste sam w Plowdiw w petak (24.10.2003) .Za 4etwartak nqma nikakaw schans da doida.
Taka 4e ako ima interes ot nqkoi - move da se widim oste 1 pat w petak ili pak taq sedmiza
da se prexwarli srestta ot 4etwartak w petak.
Neka koito ima da kave nesto - da naprawi -reply na saobstenieto.
Uspexi i zdrawe velaq na wsi4ki.
Kam Plowdiw4ani-otnosno stestata w Iguanata na 23.10.2003
Съгласна съм
Добре, че се обади.
За съжаление тук вече почти не се събираме. Повечето вече заминаха, а младите попълнения не са така надъхани като нас. Няма ги Жио и Шнорхела с огромният им ентусиазъм и онова настървение да говорят, говорят... който ги познава знае за какво говоря. В най-добрият смисъл. Клубът вече не е същият без тях.
Но мисля, че е най-добре да се пусне като нова тема с точното място и час, защото вече е студено и от 2 седмици се събираме в Лъки синема срещу Игуаната, Това е над Техническата книжарница отсреща. Вътре в барчето.
Ако ти е удобно, пусни ти темата с часът, който ти е удобен на теб. Ние ще се съобразим с теб, няма проблем.
Но не забравяй, пиши Лъки синема.
Алина
За съжаление тук вече почти не се събираме. Повечето вече заминаха, а младите попълнения не са така надъхани като нас. Няма ги Жио и Шнорхела с огромният им ентусиазъм и онова настървение да говорят, говорят... който ги познава знае за какво говоря. В най-добрият смисъл. Клубът вече не е същият без тях.
Но мисля, че е най-добре да се пусне като нова тема с точното място и час, защото вече е студено и от 2 седмици се събираме в Лъки синема срещу Игуаната, Това е над Техническата книжарница отсреща. Вътре в барчето.
Ако ти е удобно, пусни ти темата с часът, който ти е удобен на теб. Ние ще се съобразим с теб, няма проблем.
Но не забравяй, пиши Лъки синема.
Алина
Alina
Zdrawei, znam i kade e i kafeneto na Laky. bil sam 1 pat i tam.
zna4i kakto se izqsni do momenta- az po rano ot 19 h w petak nqma da moga da doida -sory ama takaw samolet sa mi izbrali.
ta predlagam 19,30 na4alo -ne po rano - ne iskam da me 4aka nikoi-ako ewentualno zakasneq .
oba4e o4akwam i drugi xora da si kavat mnenieto- wse pak ne prawim li4na sresta.
u4uden sam 4e nikoio dosega ne e kazal nisto po waprosa - qwno wsi4ki ot Plovdiv znaqt wsi4ko za Canada.
Darva da pod4ertaq - ako nqkoi si misli 4e si tarsq publika - waobste ne e taka.Wremeto i bez towa mi e strasno ograni4eno +towa 4e toq den ste sam patuwal .prawq go zastoto na men sa mi pomagali xora - napalno nepoznati - i az li4no smqtam4e imam dostata4no polezna Info koqto bi spestila mnogo razo4arowaniq i bi pomognala po leesno da se adaptira 4owek kam nowite uslowiq .
ami do petak.
zna4i kakto se izqsni do momenta- az po rano ot 19 h w petak nqma da moga da doida -sory ama takaw samolet sa mi izbrali.
ta predlagam 19,30 na4alo -ne po rano - ne iskam da me 4aka nikoi-ako ewentualno zakasneq .
oba4e o4akwam i drugi xora da si kavat mnenieto- wse pak ne prawim li4na sresta.
u4uden sam 4e nikoio dosega ne e kazal nisto po waprosa - qwno wsi4ki ot Plovdiv znaqt wsi4ko za Canada.
Darva da pod4ertaq - ako nqkoi si misli 4e si tarsq publika - waobste ne e taka.Wremeto i bez towa mi e strasno ograni4eno +towa 4e toq den ste sam patuwal .prawq go zastoto na men sa mi pomagali xora - napalno nepoznati - i az li4no smqtam4e imam dostata4no polezna Info koqto bi spestila mnogo razo4arowaniq i bi pomognala po leesno da se adaptira 4owek kam nowite uslowiq .
ami do petak.
Ок
Значи, в петък сме там. Аз ще кажа и на доста други хора, които се надявам да дойдат. Не се притеснявай ако закъснееш. ще ти дам мобилният, ако решиш да се обадиш, ако нещо се обърка. 099 332060.
Ще нося папка, на която пише Квебек, защото още си нямам канадското знаме, и ще я сложа на масата отгоре. Да се разпознаем де.
И така, до петък, 19,30ч.
Алина
Ще нося папка, на която пише Квебек, защото още си нямам канадското знаме, и ще я сложа на масата отгоре. Да се разпознаем де.
И така, до петък, 19,30ч.
Алина
Alina
- Leon
- Обратна връзка:
Re: Ок
Ще дойдем и ние тогава. Радвам се че се събирате все пак някъде, защото преди месец бяхме в Игуаната в уречения час, но уви нямаше никой за Канада
Постояхме малко и си тръгнахме. От тогава реших че явно на тези срещи не ходи никой.
До Петък в Лъки Синема, а пък по-другия Петък пак ще съм там, но за Матрицата

До Петък в Лъки Синема, а пък по-другия Петък пак ще съм там, но за Матрицата

-
- Обратна връзка:
E, dobre dobre! Priemam upretzite v dobriya ton kam mladite popalnenia! Istina e 4e ne idvame redovno, no tova ne e za6toto sme po-malko nadahani ili za6toto znaem vsi4ko za CA, a moje bi za6toto li4no nie sme mnogo v na4aloto na protzedurata! No neka ne se opravdavam, a 6te se vidim v petak v 19.00-19.30h! I da ne si pomislite 4e sam obidena ne6to!? Ami!!!

"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
canada
Ei hora,sabiraite se,ot Iguanata poznavam povecheto si priateli v Canada sega.
Pozdravi na sichki ot men
Pozdravi na sichki ot men
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
hi Jio
Жио,
обещах на срещата в Лъки да похваля пред теб хората, които дойдоха.
Хей, може и да го бъде още този клуб. Дойдоха доста хора и събрахме за първи път откакто с Жоро сте заминали 4 маси. Представяш ли си. Надявам се и ние като заминем да има някой, който да сплотява хората и взаимно всички да си помагат с каквото могат. Хубаво е да знаеш, че не си сам в трудните моменти, че има кой да те разбере, да ти съчувства или да ти даде съвет.
Алина
обещах на срещата в Лъки да похваля пред теб хората, които дойдоха.
Хей, може и да го бъде още този клуб. Дойдоха доста хора и събрахме за първи път откакто с Жоро сте заминали 4 маси. Представяш ли си. Надявам се и ние като заминем да има някой, който да сплотява хората и взаимно всички да си помагат с каквото могат. Хубаво е да знаеш, че не си сам в трудните моменти, че има кой да те разбере, да ти съчувства или да ти даде съвет.
Алина
Alina