Към тези които ще се връщат

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Veliko

Мнение от Veliko »

Това дето го пищат по вестниците за земята сигурно е поредния удар на Лондонската група (деца на ченгета от ДС). След като дигнаха цените на имотите изкуствено с яка пропаганда, сега са решили да оправят и земята. Тежко на България.
miteto
Модератор

Re: за батето

Мнение от miteto »

tavroniti написа:В 24часа, споменажат че от 2007 след
влизането в ЕС ще струва м/у 1500 и 3000евро.
Аха, ама колко СЛЕД 2007 - 10, 20 години :wink: Аз да тикажа не бих инвестирал по съвети точно на 24 часа :shock:
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Kpetrov написа:
Бил съм в чужбина и се върнах само защото имам семейство и не искам да съм гастербайтерин, а да ги взема с мен
Твойта съдба си прилича малко с тази на Смехуркото :wink: Гледам и външно има малка прилика м-у вас.В начинът на мислене и писане,също има доста допирни точки.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

tavroniti написа:
Lub0 написа:Да ако е в центъра на София :)
Бьркаш приятелю. Аз сьм тук и наистина е така.
Дано да си прав.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
todor73

Мнение от todor73 »

...
Последно промяна от todor73 на Пет Фев 25, 2005 9:10 am, променено общо 1 път.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Няма страшно бре не се обиждам от такива неща!!!
Ама кой е тоя СМЕХУРКО??? Пък и чувство за хумор имам :lol:

Пък и познавам Блу пасион той беше първия човек дето ми даде GSM и отидох в Бохеми
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Kpetrov написа:Няма страшно бре не се обиждам от такива неща!!!
Ама кой е тоя СМЕХУРКО??? Пък и чувство за хумор имам :lol:

Пък и познавам Блу пасион той беше първия човек дето ми даде GSM и отидох в Бохеми
Боцо е смехуркото-нали него го избраха за форум смехурко!
Просто доста допирни точки има при вас двамата,дори в лицето имате прилика(по снимките които съм виждал тук де) :idea:
Нищо лично няма-само констатирам.Само моля те не се покривай и ти като него след като дойдеш тук да е живот и здраве :idea: Форума има нужда от хора като теб!Много ме е яд,че доста от харата които помага с каквото знаят в България,тук по една или друга причина вече не пишат :cry: Жалко.Затова се надявам да не те губи форума!?А иначе,ако смятате да идвате тук края на Май или началото на Юни и не си си намерил още апартамент,чрез някой приятел-свиркай!Ние тогава да е живот и здраве,ще си освобождаваме нашия 3 1/2!Не е лошо апартаментчето и е малко над масово разпространените тук,като външен вид,а като слушам хората на какво казват,че са супер от гледна точка на транпорт,то този си е направо Хипер :lol: Само тези които са до метро са по-добре.С общо 6-те си автобуса,които минават на растояние не повече от 5 мин. пеша и 4-те станции на метрото с които правят връзка,апартамента в това отношение си е бомба :wink: Най-големият минус му е цената-605(или 600$)$Хубавото е,че собственика гледа с добро око на българите и най-важното не иска история!Ако те интересува-пиши ЛС!Там ще ти дам всички подробности,които евентуално ще поискаш да узнаеш!
Заключено