Голяма ме4ка аз пък се притесних за този 4овек, тя работата му се оказва доста по сложна с тия 1000 лв.goliama mechka написа:Много си прав,ама само да те светна,че аз вече съм питал - за отказването от Бг-ско граждансто също се киха,мисля че е най-малко 1000 кинта,ако не и повече.Хайде честитоKpetrov написа:Бате да ще се откажа като едното нощо от тоева скапано гражданство неискам и да го чувам повече. В тая държава дето номера ви каза какво е повече не искам и да стъпвам.не знам за вас,ама аз съм бесен,най-вече от безсилие
Абе чак такава паника с това НОИ... Могат да те захапят за ... на теслата дръжката (да се направя малко на наскофлексаAlexAA написа:Vaprosat mi e - mogat li tezi pederasi ot NOI da me zahapyat za neplateni zdravni vnoski, za men i jenata? Abe ima li zakon v BG, koito da zabranyava na dlajnitzi kam NOI da napuskat BG?
Kpetrov написа:Та викам утре на военните пак един голям... кленов лист![]()
Ще им кажа да напишат в повиквателната в случай на мобилизация да ме чакат с подводницата на бреговете на Нюфаундленд
Alex, po zakon ( za sajalenie ne pomnia koi tochno, zashtoto pitah bratovchedka mi -advokat v BG) ne mogat da te sprat da izlezesh ot stranata ako niamash dalgove kam darjavata po-golemi ot 5000lvAlexAA написа:Vapros kam forumtzite.
Az se iznesoh ot BG predi 5 godini. Mislya da otskochim do BG s jenata i deteto tova lyato.
Vaprosat mi e - mogat li tezi pederasi ot NOI da me zahapyat za neplateni zdravni vnoski, za men i jenata? Abe ima li zakon v BG, koito da zabranyava na dlajnitzi kam NOI da napuskat BG? Da ne obarnat BG na zatvor- samo se chudya de...
Sashe (sasho71) ne se kosi kakvo shte pravish v BG ako zaboli apendisita i nyamash osigurovka. Prosto otivash v BG s Travel Insurance ot Canada. Az, ako si hodya v BG tazi godina, shte imam 1000000 dollara Travel Insurance, koiyato pokriva daje i transport do canada, ako v BG ne mogat da me operirat. Ako tryabva da hodya na doktor v BG, prosto shte sabiram kasovi belejki i fakturi. Posle v Canada shte gi claimvam and that is it.
Cheers
sasho71 написа:e що? да приемем варианта че си отиваш до БГ, заболява те апандисита и се налага операция- тогава какво? ако не си плащал вноските ще ти излезе през носа болничния престой
Канада си е Канада какво ми разправят някои хора ,4е в БГ- било по леко ---леко е на някои хора .Какво толкова се оплакваме от Канада ,,,България ни накара да емигрираме --там ни забиха шута там ни се подиграваха там ни тъп4еха МУТРИТЕ за които сега работят БГ-те там хората се самоубиват от глад и мизерия .И не ми казвайте ,4е БГ е Европейска Държава.
Глупости на търкалета ---мисля ,4е номера е много прав .
Ние сме родени там и естествено това е нашата родина ама самата тя ни изгони ----мащеха така се вика Братя Българи