Към тези които ще се връщат
Ei, goliamo revane brat4e...vsiaka kodina si xodia v BG, znam kak sa neshtata, no to samo s revane niama da se opraviat neshtata...
Inie tuka pishem v postove 4e she se vrushtame v BG da si zavurtim parite, rabota da suzdadem, pari da vleem, a te kato sednali i zarevali 4e v BG niamalo shans za nishto, da sme si sediali v 4ujbina, tuka mutri i nam si kvo...Brat, tuka petrola ska4a s 10c i 2000 biznessa zatvariat vrati...
Takiva tipove - az li4no shte im okaja pomosht da imigrirat ot BG, kudeto i da e. Na BG da se opravi i triabvat dva tipa xora - xora s pari i idealisti. Az iavno ne sam nai-golemia idealist, shtom sam v 4ujbina no poe sum gotov da si vloja parite tam.
Vie se pla4ete 4e triabvalo 4ujdestranni investitori, a to samite vie ne viervate 4e ima uslovia...
P.S. Kpetov, ne se zaiajdam s tebe be 4ovek, samo kazvam 4e na teb shte ti e malko po-lesno zashtoto shte imash niakakva finansova podkrepa zad gurba, a pove4eto xora niama da ia imat.
Inie tuka pishem v postove 4e she se vrushtame v BG da si zavurtim parite, rabota da suzdadem, pari da vleem, a te kato sednali i zarevali 4e v BG niamalo shans za nishto, da sme si sediali v 4ujbina, tuka mutri i nam si kvo...Brat, tuka petrola ska4a s 10c i 2000 biznessa zatvariat vrati...
Takiva tipove - az li4no shte im okaja pomosht da imigrirat ot BG, kudeto i da e. Na BG da se opravi i triabvat dva tipa xora - xora s pari i idealisti. Az iavno ne sam nai-golemia idealist, shtom sam v 4ujbina no poe sum gotov da si vloja parite tam.
Vie se pla4ete 4e triabvalo 4ujdestranni investitori, a to samite vie ne viervate 4e ima uslovia...
P.S. Kpetov, ne se zaiajdam s tebe be 4ovek, samo kazvam 4e na teb shte ti e malko po-lesno zashtoto shte imash niakakva finansova podkrepa zad gurba, a pove4eto xora niama da ia imat.
Kpetov, shtom ne si bil v 4ujbina - niamash pravo da se zaka4ash ako kaja 4e e losho tuka. Kato doidesh i pojiveesh za izvestno vreme - ela i ydari edin post da kajesh kak varvia rabotite. Dano da ti provurvi, iskrenno go kazvam.
Az nikoi tuk ne vidiax da napishe kakva rabota ima, kolko pari pravi i t.n. s izkli4nie na 2-3ma - servitiori i rabotnitsi, i na sotsialni.
Niama nishto losho v tova da karash xubava kola, da jiveesh v xubava kushta, i dori da afishirash facta 4e si dobre finansovo - xubav 4asovnik, zlatna grivna, markovi drexi - nishto losho ne vijdam v tova. Estestveno, ako slojish 5 lanetsa - tup si, no puk imash pari
Ako nosish TagHeuer - imash klasa, imash pari
Za tova Rolex praviat parite, to i 4asovnik ot WalMart shte ti dade veren 4as, ama...
Tuk bogatite xora jiveiat v imenia, karat top avtomobili i pazaruvat v Gucci i Polo, te ne nosiat bremeto na parite si, ami si jiveiat oxolno. Ti moje da vikash "Vij go toz prostak s limuzina sa razkarva, na kvo sa prai toi..." no toi she si sedi v limo-to i she si pieyiskito, a ti - are kum Subway-a
Az nikoi tuk ne vidiax da napishe kakva rabota ima, kolko pari pravi i t.n. s izkli4nie na 2-3ma - servitiori i rabotnitsi, i na sotsialni.
Niama nishto losho v tova da karash xubava kola, da jiveesh v xubava kushta, i dori da afishirash facta 4e si dobre finansovo - xubav 4asovnik, zlatna grivna, markovi drexi - nishto losho ne vijdam v tova. Estestveno, ako slojish 5 lanetsa - tup si, no puk imash pari

Tuk bogatite xora jiveiat v imenia, karat top avtomobili i pazaruvat v Gucci i Polo, te ne nosiat bremeto na parite si, ami si jiveiat oxolno. Ti moje da vikash "Vij go toz prostak s limuzina sa razkarva, na kvo sa prai toi..." no toi she si sedi v limo-to i she si pieyiskito, a ti - are kum Subway-a

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Мерси и аз ти пожелавам искрено да успееш в Бг или където искаш.
А колкото до именията ролексите и т.н. не ми и трябват.
Просто спокоен живот да можеш да си смениш работата като ти писне.
Защото разбери какво ти казвам в Бг ясно, че има пари и се изкарват, но неможеш с каква да е работа да живееш нормално.
Бил съм в чужбина и се върнах само защото имам семейство и не искам да съм гастербайтерин, а да ги взема с мен
А колкото до именията ролексите и т.н. не ми и трябват.
Просто спокоен живот да можеш да си смениш работата като ти писне.
Защото разбери какво ти казвам в Бг ясно, че има пари и се изкарват, но неможеш с каква да е работа да живееш нормално.
Бил съм в чужбина и се върнах само защото имам семейство и не искам да съм гастербайтерин, а да ги взема с мен
Дюд, много се напъваш обаче ми се струва че си правиш статистиката от САЩ, а не от Канада. В щатите мисля има много повече нелегални българи, отколкото в Канада и затова там ако си нелегален не е невъзможно да "мизерстваш" докато стоиш там. Но Канада е по-социална държава и тука няма да мизерстваш в буквалния смисъл (ако не си нелегален), ще имаш минимум за топло жилище и нормална храна. Ако искаш повече - ше трябва да бачкаш. Не следиш този форум отдавна иначе щеше да знаеш че повечето които се оплакват тука е че "нямало купон", "хората били зомбирани", "много се работело, по-малко се пиело", "ама данъците били големи" и т.н. Но няма НИТО един който да е казал "мама му стара, имам дълг 200 лв щото не можах да си платя парното и пак седя на студено, пък и сега на вечеря пак ще трябва да ям само хляб и кучешка радост". Панимаеш, таварищ ?BG-Dude написа: Ti si spokoen zashtoto 4i4o ti shte e sponsor, no pove4eto xora tuk niamat nikoi, i lesno moje da zatunat i da mizerstvat do kraia na jivota si.
БГ-Дюде, пак се изказваш неподготвен. Казах ти тук е Канада, не е САЩ и първо има социални помощи така че такъв филм "не мога да си платя тока" НЯМА, и второ, по библиотеките (записваш се абсолютно безплатно) има БЕЗПЛАТЕН интернет. Освен това можеш да вземаш (безплатно) CD-та с комп. програми и музика, видео-касетки и ДиВиДи-та. Така че тия апокалиптични картини на десет нелегални мексиканеца дето живеят в една квартира барабар с хлебарките и нямат кво да ядат ги описвай на някоя нежна и доверчива душа дето още е в БГ. Капиш ?
Mdam, te i v Michigan imat sushtite pomoshti, ama kato sa tsufnali i zavurzali...
Ne kazvam 4e canada e леле bednata i gadna durjava - naprotiv, mnogo xubavi nehta sum 4uval...no za kanadsite...
Glei sega kvo she napravia:
Da se postopli vremeto, sled mesets-dva (ne 4e prolet she pukne, ama) shte doida da vi vidia - goliamo xvalene se xvalite, pak ako e viarno i na men prostaka da mi otvorite o4ite.
Taka 4e ima li ne-virtualno miasto kadeto se sabirate? V Toronto li da xodia, kude? Mnogo bi mi se iskalo da sreshna xorata koito pishat tuk, i da vidia kak jiveiat, kakvo tolkova praviat i t.n.
P.S. Oh, i ne se pritesniavaite, na nikogo niama da se natresa - xotel shte si vzema.
Ne kazvam 4e canada e леле bednata i gadna durjava - naprotiv, mnogo xubavi nehta sum 4uval...no za kanadsite...
Glei sega kvo she napravia:
Da se postopli vremeto, sled mesets-dva (ne 4e prolet she pukne, ama) shte doida da vi vidia - goliamo xvalene se xvalite, pak ako e viarno i na men prostaka da mi otvorite o4ite.
Taka 4e ima li ne-virtualno miasto kadeto se sabirate? V Toronto li da xodia, kude? Mnogo bi mi se iskalo da sreshna xorata koito pishat tuk, i da vidia kak jiveiat, kakvo tolkova praviat i t.n.
P.S. Oh, i ne se pritesniavaite, na nikogo niama da se natresa - xotel shte si vzema.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ира аз не говоря точно за себе си.IRA написа:Ми ти като мизерстваш другите не мизерстват разбери го това най-сетне бре.И ходи да си лекуваш депресията че си много зле нещо.
Както каза Снежи майките и бащите ни не немогат да дойдат в Канада на собствени разноски. Я кажи колко са им пенсиите на майка ти баща ти баби дядовци не мизерстват ли според теб
Дюди, никой не се хвали и това е едно от нещата които много ми харесват тук - няма я селската показност. Може човека до тебе в ресторанта да вади по 300К на година, но няма как да разбереш щото не е овесил 13 кила злато по себе си. Има хубави заведения в Торонто ще те заведем не бой се
За натрисането не бой се никой не се притеснява, тук не е БГ, и да искаш няма да ти се отвори парашута пък и без това си натрупал пачки, се ще имаш за рум-сървис и масажистка
Иначе нищо толкова специално не правят хората, живеят си живота и толкоз. Ако целта ти е да дойдеш и да мериш пишки с хората кой повече е натрупал пачките и кой му е по-златен Ролекса, едва ли някой от пишещите тука ще му е приятно да се запознава с тебе. Ако не е така - заповядай, бирата в заведенията е 4-7 CAD, картофките 3-4 CAD

Иначе нищо толкова специално не правят хората, живеят си живота и толкоз. Ако целта ти е да дойдеш и да мериш пишки с хората кой повече е натрупал пачките и кой му е по-златен Ролекса, едва ли някой от пишещите тука ще му е приятно да се запознава с тебе. Ако не е така - заповядай, бирата в заведенията е 4-7 CAD, картофките 3-4 CAD

Абе човек това се отнасяше за американецаKpetrov написа:Ира аз не говоря точно за себе си.IRA написа:Ми ти като мизерстваш другите не мизерстват разбери го това най-сетне бре.И ходи да си лекуваш депресията че си много зле нещо.
Както каза Снежи майките и бащите ни не немогат да дойдат в Канада на собствени разноски. Я кажи колко са им пенсиите на майка ти баща ти баби дядовци не мизерстват ли според теб

Ne moga da se suglasia s teb.
Tozi koito vadi 300K na godina, go afishira, no prosto ti ne mojesh da go razli4ish, pove4eto xora ne praviat razlika mejdu kositum kupen of "shtand konfektsii" i kostim shit pri italianski shiva4, no v sredata v koiato tozi 4ovek se dviji pravi tazi razlika.
Ne iskam da idvam da meria pishki, no vseki tuka pishe 4e e леле poftata v canada, i izkam da vidia ot li4en opit vie kak jiveete i dali tova koeto kazvate e istina. Vinagi sum bil "otvoren" (ne v bulgarskiat smisal na dumata) taka 4e kato doida i vidia 4e e taka kakto kazvate - viarvai, shte si promenia otnoshenieto. Ako ne - shte sum ybeden 100% 4e sum prav.
Puk i vinagi sum iskal da vidia Niagarskite vodopadi, taka 4e s edin kyrshum 2 zaeka.
No ti i taka ne mi kaza kade da xodia, i kade se subirate?
Tozi koito vadi 300K na godina, go afishira, no prosto ti ne mojesh da go razli4ish, pove4eto xora ne praviat razlika mejdu kositum kupen of "shtand konfektsii" i kostim shit pri italianski shiva4, no v sredata v koiato tozi 4ovek se dviji pravi tazi razlika.
Ne iskam da idvam da meria pishki, no vseki tuka pishe 4e e леле poftata v canada, i izkam da vidia ot li4en opit vie kak jiveete i dali tova koeto kazvate e istina. Vinagi sum bil "otvoren" (ne v bulgarskiat smisal na dumata) taka 4e kato doida i vidia 4e e taka kakto kazvate - viarvai, shte si promenia otnoshenieto. Ako ne - shte sum ybeden 100% 4e sum prav.
Puk i vinagi sum iskal da vidia Niagarskite vodopadi, taka 4e s edin kyrshum 2 zaeka.
No ti i taka ne mi kaza kade da xodia, i kade se subirate?