Актуалност на Банкова референция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
stoyan

Актуалност на Банкова референция

Мнение от stoyan »

Здравейте.
На 24.10 имаме интервю,но банкова референция е издадена на 15.10,ще имаме ли проблем с датата на издаване на документа,или трябва да е с 1-3дни назад.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей, Стояне!!!
Не мисля, че имаш някакъв повод за притеснение. Банковата ти референция е напълно актуална. Задават въпроси, само когато видят, че банковото извлечение е с по-задна дата, например ако е издадено един, два месеца преди деня на интервюто.
Спокойно и не се шашкай. Успех от нас!!! :lol: :lol: :lol:
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

az znam che referenciata e s validnost 6 meseca.spokoino.uspeh na interviuto.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

JoroF написа:az znam che referenciata e s validnost 6 meseca.spokoino.uspeh na interviuto.
Точно така!
Спокойно и успех на интервюто!
:D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

И нашата разлика беше същата!!! Напълно нормално е референцията да е издадена 10-тина дни по-рано, следват преводи все пак. А и при нас почти във всеки превод допускат грешки и предвиждам ден-два забавяне!:) За ваше спокойствие може да си извадите като допълнение към референцията и справка по сметката а жур. Ние бяхме от 3 часа на интервю и аз си взех сутринта от банката такъв документ и за двамата (само цифрички има на него - дата, номер на сметка, салдо), но честно да ви кажа мисля, че това си е чисто престараване. Чак ме е яд, че толкова се втурачвам във всички документални подробности. Но интервюиращата си го взе заедно с референциите. Така, че ви го подхвърлям просто като идея ако искате да си го вземете като допълнение, но съвсем не е наложително!!! Успех на интервюто!!!
Заключено