И по нашите изчисления се получават горе-долу 4 месеца, ама нали знаеш нетърпението....
Сега пак си погледнах статуса - няма никой
Пощальона онзи ден ни изкара акъла - звъни, щото не можел да влезе във входа. Пък ние си помислихме, че ще ни зарадва с нещо
Още малко и ще експлоадирам!
Zdrawejte otnowo,
wse pak niama li niakoj kojto skoro da e poluchil medicinski s dosie ot nachaloto na oktomwri. Pri nas nito statusa e aktisen nito pismo ima wse oshte. Kakwo shte kajete da im zwynim li da gi pritesniawame
qwerty, последно твоето досие от началото на октомври ли е или от началото на ноември?
Хората с досиета от средата на октомври си получиха медицинските в началото на февруари (почти 4 месеца). Така че вие които сте с досиета от ноември ще трябва да почакате още малко, колкото и да не ви се чака, това е решението на проблема
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
Izwinete me za greshkata...moeto dosie e ot nachaloto na noemwri...to ot mnogo chakane weche zapochnah da byrkam datite. Sled edna sedmica i nie shte nawyrshim 4 meseca
аз получих медицинските вчера - досието ми е заведено на 09.11.2004.
Статуса ми в уеб страницата е "In process" - активиран е на 22.02.2005.
Медицинските ми са пратени от Букурещ на 23.02.2005.
Получени тук (Варна) на 28.02.2005.
Ами това е - дано всички чакащи скоро да ги получат
аз получих медицинските вчера - досието ми е заведено на 09.11.2004.
Статуса ми в уеб страницата е "In process" - активиран е на 22.02.2005.
Медицинските ми са пратени от Букурещ на 23.02.2005.
Получени тук (Варна) на 28.02.2005.
Ами това е - дано всички чакащи скоро да ги получат
Eeeeeeeeeeeee nai setne nqkakvo razmardvane. :haplio:Sega inashte da idvat po barzo tshe........................................
Indipendent, бързах да ти пиша да си провериш статуса, нашият е активиран /"EN COURS"/ от вчера- 28.02.2005. Да вземем да си запишем вече часове във Вита.....