Първа братовчедка на майка ми живее в Канада легално.
Ще мога ли да взема 5 точки от графата "Family relationship in Canada"?
Има ли някой с опит в тази част? Как се доказва и какви докуметни се представят?
Как признават роднинските връзки?
1 az sanm se interesuwal
sega mislq 4e nqma da move da polu4isch 5 to4ki - pro4eti kakwo pische za rodninskite wrazki - no po moe mnenie ne wlizasch w taq grafa.
ei tuka
http://www.cic.gc.ca/english/skilled/qual-5-5.html
pische
Relatives in Canada:
You, or your accompanying spouse or common-law partner, has a relative (parent, grandparent, child, grandchild, child of a parent, sibling, child of a grandparent, aunt or uncle, or grandchild of a parent, niece or nephew) who is residing in Canada and is a Canadian citizen or permanent resident.
ako namirasch bratow4etka na maikati - stawa -ako ne -spored mene - ne stawa.
ina4e rodninska wrazka se dokazwa s sledniq dokument
otiwasch w saweta po mestoviweenie i kazwasch 4e iskasch da ti izdadat dokument za rodninska wrazka- towa e 1 list4e i pische - edki koi si e w rodninski otnoscheniq s edi koi si - brat -sestra ili tam kakwo to e.
posle go prewevdasch na Engl ili Fr i towa e.
az sam si wadil takowa - sestra mi e w CA.
kazwam ti go ot li4en opit.
sega mislq 4e nqma da move da polu4isch 5 to4ki - pro4eti kakwo pische za rodninskite wrazki - no po moe mnenie ne wlizasch w taq grafa.
ei tuka
http://www.cic.gc.ca/english/skilled/qual-5-5.html
pische
Relatives in Canada:
You, or your accompanying spouse or common-law partner, has a relative (parent, grandparent, child, grandchild, child of a parent, sibling, child of a grandparent, aunt or uncle, or grandchild of a parent, niece or nephew) who is residing in Canada and is a Canadian citizen or permanent resident.
ako namirasch bratow4etka na maikati - stawa -ako ne -spored mene - ne stawa.
ina4e rodninska wrazka se dokazwa s sledniq dokument
otiwasch w saweta po mestoviweenie i kazwasch 4e iskasch da ti izdadat dokument za rodninska wrazka- towa e 1 list4e i pische - edki koi si e w rodninski otnoscheniq s edi koi si - brat -sestra ili tam kakwo to e.
posle go prewevdasch na Engl ili Fr i towa e.
az sam si wadil takowa - sestra mi e w CA.
kazwam ti go ot li4en opit.